vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Familiedag strand

Familiedag strand

Familiedag op het strand organiseren? Op zoek naar een leuke invulling voor uw familiedag op het strand, waaraan iedereen kan meedoen? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 de specialist in de organisatie en uitvoering van een actieve, sportieve, recreatieve en creatieve familiedag op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Een geslaagde familiedag op het strand brengt alle generaties samen. Een familiedag op het strand kenmerkt zich door het recreatieve karakter, waardoor iedereen, van kleinkind tot opa en oma mee kunnen doen.

Groot aanbod strandactiviteiten voor een familiedag strand
Een familiedag strand kunt u in overleg met ons uiteraard helemaal zelf samenstellen. Activiteiten zoals vliegeren, powerkiten, brandingraften, maar ook de wat rustigere en deels creatieve strandactiviteiten zoals zandsculptuur bouwen, GPS strand- en duin wandeling zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden voor de invulling van uw familiedag op het strand.

Kinderactiviteiten tijdens een familiedag strand
Voor de allerkleinsten kunnen wij tijdens uw familiedag op het strand een apart kinderprogramma aanbieden, met bijvoorbeeld strandvoetbal, knotshockey, zandkasteel bouwen. Ook een springkussen, schminkstand, glittertattoo, T-shirtjes maken en beschilderen, behoren tot de mogelijkheden.

Diverse locaties langst de Nederlandse kust voor een familiedag strand
Door onze jarenlange ervaring in de organisatie van familiedagen op het strand, hebben wij een netwerk van ca. 20 partner strandpaviljoens opgebouwd, van waaruit wij onze familiedagen op het strand kunnen organiseren. Van eenvoudige gezellige strandpaviljoens tot luxe lounge-achtige beachclubs. Voor iedere groep en ieder budget hebben wij wel een passende locatie.

Een familiedag strand is o.a. te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.
Heeft u zelf een andere locatie of paviljoen in gedachten voor uw familiedag aan het strand? Laat het ons weten! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw familiedag op de door u gewenste locatie te organiseren.

Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een familiedag op het strand dat het beste bij uw gezelschap past.

Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog voor meer informatie over onze verschillende arrangementen voor uw familiedag op het strand naar telefoonnummer: 0252-340 885. Onze medewerkers helpen u graag met de organisatie van een geslaagde en onvergetelijke familiedag op het strand.

Voor meer informatie en prijzen, zie familiedag strand