vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Winter Specials
Featured Item Background

Winterland Noordwijk Speciaal

Algemeen

Nieuwjaars event in winterse sferen? Combineer onze apres ski games of workshop ijssculptuur bouwen met een heerlijk buffet. Met gezellige vuurkorven, schapenvachtjes, dennenbomen, sneeuw, een ijsbaan en onze leuke "Wintergames" ziet de locatie eruit als één van de betere skioorden: Winterland Noordwijk. Een perfecte setting voor uw nieuwjaarsborrel aan zee!


Na de ontvangst met Glühwein of warme chocolademelk en appelgebak kan gestart worden met de “Winter Games”. Een kort programma van max. 1,5 uur met leuke winteractiviteiten in teamverband, waaraan iedereen kan meedoen!! 

Wintergames Noordwijk

Nagel Schlag (spijkerslaan)
Oostenrijkse variant op het spijkerslaan. Welk team ramt als eerste de kopspijkers in de boomstam? Slaan met een puntige metselaars-hamer maakt dit onderdeel extra interessant.

Bäumstam Sägen
Oorspronkelijk een houthakkerssport en zeer geschikt voor lieden met flinke spierballen. Op twee schragen is een pittige boomstam gelegd. Welk team zaagt als eerste de boomstam door?

Jumbo Ski race
Schuif aan op onze jumbo ski's. Met zes personen op één paar ski's dient u zo snel mogelijk een bepaalde afstand af te leggen. Goed samenwerken is absoluut noodzakelijk.

Bierpul schuiven
Schuif de bierpul zo snel en ver mogelijk naar de het vak waarin de meeste punten te verdienen zijn. Maar let op! Schuif je hem te ver, dan ben je al je punten kwijt! Welk team scoort de meeste punten?

Mega Jenga
Bouw een zo hoog mogelijke toren door steeds een blokje uit de toren bovenop te plaatsen. Winnaar is het team dat de hoogste toren bouwt zonder dat de toren omvalt. Concentratie en behendigheid staan centraal.

Drie dimensionaal vier-op-een-rij
Het traditionele vier-op-een-rij, maar dan even complexer.

In plaats van bovenstaande wintergames, kunnen we ook een superleuke workshop ijssculpturen bouwen aanbieden:

Workshop IJssculptuur bouwen

Bent u op zoek naar een unieke, 'coole' activiteit? Dan is de workshop ijssculpturen maken een echte aanrader. Tijdens deze workshops worden er in 2 of 3 tallen ijssculpturen gemaakt. Creativiteit, behendigheid en originaliteit staan hierbij voorop.

Na een korte instructie gaan de deelnemers zelf aan de slag om een figuur uit ijs te hakken. Het programma is samengesteld om een perfect team te vormen door 'ijskoud' het beste uit iedereen te halen. Creativiteit en plezier staan uiteraard voorop. Iedereen die deze workshop heeft doorlopen mag zich met recht een ijsmeester noemen. De deelnemers kunnen eventueel gezamenlijk werken aan een ijsproject (bijvoorbeeld een slogan van letters of een bepaald thema). Alle sculpturen vormen dan zo een stukje van de puzzel. Uiteraard kunnen we de deelnemers ook een door u bedacht thema meegeven, waardoor de leukste sculpturen ontstaan.

Winters buffet na de Wintergames

Na de bekendmaking van het winnende team tijdens de wintergames is het tijd voor een borrel en Stampotten buffet in winterse sferen.

De workshop ijssculpturen / wintergames tijdens Winterland Noordwijk zijn zeer geschikt als onderdeel van een nieuwjaars event / nieuwjaarsborrel. Ervaar de Gemütlichkeit tijdens de WinterGames! Du spielst doch auch mit!?

Programma

Programma:

Voorbeeldprogramma Winterland Noordwijk avond + buffet

17.00 uur Ontvangst met Glühwein of warme chocolademelk en appelgebak
17.30 uur Aanvang workshop ijssculpturen  / winter games in teams
19.00 uur Einde activiteiten. Aanvang borrel
19.30 uur Opening (stamppotten) buffet
22.00 uur Einde (optioneel verlenging mogelijk)

 

Dit avondprogramma is ook te boeken als middagprogramma, startend met een lunch, activiteit(en) en afsluitend met een borrel.

Voorbeeldprogramma Winterland Noordwijk middag + afskuitende borrel

12.00 uur Ontvangst met shared diining
13.30 uur Aanvang workshop ijssculpturen  / winter games in teams
15.00 uur Einde activiteiten. Aanvang borrel
16.30 uur Einde, vertrek gasten

 

Locatie

Locatie:

Winterland Noordwijk wordt georganiseerd vanuit een sfeervolle locatie in Noordwijk en is in december en januari volledig ingericht in winterse sferen met gezellige verlichting.

Kosten

Kosten:

De kosten van Winterland Noordwijk zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de gewenste activiteit en dag van de week.
Van ma t/m do gelden voor de catering andere minimale garantie omzetten en locatiehuur dan in het weekend. Vul het offerteformulier in en u ontvangt z.s.m. een prijsopgave.

Overige opmerkingen
Minimaal 40 - max. 100 personen

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.