personeelsfeest_bedrijfsfeest_001
ijssculptuur
Winter Specials
Featured Item Background

Winterland Noordwijk Speciaal

Algemeen

Laat u betoveren door het prachtige Winterland Noordwjk! In de wintermaanden is onze locatie, gelegen in de duinen aan zee, omgetoverd tot een sfeervol winters sprookje. Met gezellige vuurkorven, schapenvachtjes, dennenbomen, sneeuw en onze leuke "Wintergames" of "workshop ijssculpturen" ziet de locatie eruit als één van de betere skioorden. Een perfecte setting voor een winteruitje aan zee! Zowel "wintergames" als de "workshop ijssculpturen" zijn ideaal als onderdeel van een winter- of kerstuitje of voorafgaand aan een kerst- of nieuwjaarsborrel. Let op! In 2021 NIET te boeken tussen van 11 t/m 24 december.


Laat u betoveren door het prachtige Winterland Noordwjk! In de wintermaanden is onze locatie, gelegen in de duinen aan zee, omgetoverd tot een sfeervol winters sprookje.

Met gezellige vuurkorven, schapenvachtjes, dennenbomen, sneeuw en onze leuke "Wintergames" of "workshop ijssculpturen" ziet de locatie eruit als één van de betere skioorden. Een perfecte setting voor een winteruitje aan zee! 

Na de ontvangst met Glühwein of warme chocolademelk en appelgebak kan gestart worden met de “Winter Games”. Een kort programma van max. 1,5 uur met leuke winteractiviteiten in teamverband, waaraan iedereen kan meedoen.! 

Wintergames Noordwijk

Nagel Schlag (spijkerslaan)
Oostenrijkse variant op het spijkerslaan. Welk team ramt als eerste de kopspijkers in de boomstam? Slaan met een puntige metselaars-hamer maakt dit onderdeel extra interessant.

Bäumstam Sägen
Oorspronkelijk een houthakkerssport en zeer geschikt voor lieden met flinke spierballen. Op twee schragen is een pittige boomstam gelegd. Welk team zaagt als eerste de boomstam door?

Jumbo Ski race
Schuif aan op onze jumbo ski's. Met zes personen op één paar ski's dient u zo snel mogelijk een bepaalde afstand af te leggen. Goed samenwerken is absoluut noodzakelijk.

Bierpul schuiven
Schuif de bierpul zo snel en ver mogelijk naar de het vak waarin de meeste punten te verdienen zijn. Maar let op! Schuif je hem te ver, dan ben je al je punten kwijt! Welk team scoort de meeste punten?

Mega Jenga
Bouw een zo hoog mogelijke toren door steeds een blokje uit de toren bovenop te plaatsen. Winnaar is het team dat de hoogste toren bouwt zonder dat de toren omvalt. Concentratie en behendigheid staan centraal.

Drie dimensionaal vier-op-een-rij
Het traditionele vier-op-een-rij, maar dan even complexer.

Workshop IJssculptuur bouwen

Bent u op zoek naar een unieke, 'coole' activiteit? Dan is de workshop ijssculpturen maken een echte aanrader. Tijdens deze workshops worden er in 2 tallen (per persoon 1 blok ijs ook mogelijk) “op gepaste afstand” in de buitenlucht ijssculpturen gemaakt. Creativiteit, behendigheid en originaliteit staan hierbij voorop.

Na een korte instructie gaan de deelnemers zelf aan de slag om een figuur uit ijs te hakken. Het programma is samengesteld om een perfect team te vormen door 'ijskoud' het beste uit iedereen te halen. Creativiteit en plezier staan uiteraard voorop. Iedereen die deze workshop heeft doorlopen mag zich met recht een ijsmeester noemen. De deelnemers kunnen eventueel gezamenlijk werken aan een ijsproject (bijvoorbeeld een slogan van letters of een bepaald thema). Alle sculpturen vormen dan zo een stukje van de puzzel. Uiteraard kunnen we de deelnemers ook een door u bedacht thema meegeven, waardoor de leukste sculpturen ontstaan.

Winters buffet na de Wintergames

Na de bekendmaking van het winnende team tijdens de wintergames is het tijd voor een borrel en buffet in winterse sferen. Hiervoor bieden we diverse mogelijkheden.

Zowel "wintergames" als de "workshop ijssculpturen" zijn ideaal als onderdeel van een winter- of kerstuitje of voorafgaand aan een kerst- of nieuwjaarsborrel.

Programma

Programma:

Voorbeeldprogramma Winterland Noordwijk

17.00 uur Ontvangst met Glühwein of warme chocolademelk en appelgebak
17.30 uur Aanvang Winter games in teams of workshop ijssculpuren
19.00 uur Einde activiteiten. Aanvang borrel
19.30 uur Opening (stamppotten) buffet / diner
22.00 uur Einde (optioneel verlenging mogelijk)

Locatie

Locatie:

Winterland Noordwijk wordt georganiseerd vanuit twee sfeervolle locaties in Noordwijk aan Zee. Beide locaties liggen in de duinen, met een gezellige beschutte binnenplaats die volledig is ingericht in winterse sferen en gezellige verlichting.

Kosten

Kosten:

Te boeken vanaf 25 personen. De kosten van Winterland Noordwijk hangen af van het aantal personen, het gekozen buffet en de gewenste datum. Vul het offerteformulier in en u ontvangt z.s.m. een prijsopgave.

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.