ijssculptuur
personeelsfeest_bedrijfsfeest_001
Winter Specials
Featured Item Background

Winterland Forteiland Speciaal

Algemeen

Kerstuitje, winteruitje, personeelsfeest op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten het eiland in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!


Winteruitje, personeelsfeest op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten het eiland in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!

Het mysterieuze en veelzijdige Forteiland dient in de wintermaanden als decor voor ons Winterland Forteiland "Fort Royale" arrangement. Dwaal door de gangen van het eeuwenoude Fort en volg de ontelbare lampjes, kaarsen, fakkels en vuurkorven op weg naar het diner aan de langste tafel waar je ooit aan hebt gezeten. De ludieke, interactieve activiteiten en het diner in de prachtige Koepelzaal van het Fort zorgen voor een evenement waar nog lang over nagepraat zal gaan worden.

De overtocht
De overtocht naar het eiland, het Fort, de zalen en gangen en de sfeer zijn een fantastisch decor voor een onvergetelijk personeelsfeest op een onvergetelijke locatie. Een feest op je eigen eiland, wat wil je nog meer.

De locatie
Forteiland IJmuiden maakt deel uit van De Stelling van Amsterdam en is een Unesco wereldmonument. De Stelling, bestaande uit 42 forten, is rond 1885 aangelegd als verdedigingsbolwerk van onze hoofdstad. Het fort van IJmuiden is het grootste en meest unieke van De Stelling.

Het fort is uitermate geschikt voor een onvergetelijk personeelsfeest. Met twee grote zalen en verscheidene kleinere zalen kunnen verschillende thema's aan bod komen en is er voor ieder wat wils. Hiernaast geeft het historische karakter van deze unieke locatie een exclusieve uitstraling met veel privacy.

Cultureel, interactief & culinair...stel zelf uw programma samen
Pub Quiz: De bekende Quiz, maar dan net even anders en interactiever met directe competitie tussen de gasten over sport, geschiedenis, muziek en al het andere.
Wijnexpeditie: Herken de juiste druif in de Wijnexpeditie en maak de juiste keuzes in het spel
Monopoly XL: Met 25 personen tegelijk aan een enorm monopoly spel. Koop Forteiland IJmuiden en versla de andere teams.
Cultureel: Dwaal met een gids door het Fort langs de mooiste plekjes en sluit af met een kopspijkersquiz.

Het Feest

Voor grote groepen zijn De Koepelzaal en Pantsergalerij hét domein voor een spetterende feestavond. De koepelzaal met tongewelven en vele muurschilderingen en de authentieke pantsergalerij worden verlicht door honderden kaarsen, waar een feestelijke diner gegeven wordt. Met uitzicht over de duizenden lichtjes van de haven en open zee waant u zich even weg van de wereld. Na het diner kunnen in de grote zaal de voetjes van de vloer op de klanken van een band of DJ.

Bent u met een kleinere groep? Het fort beschikt over verschillende zalen, waardoor u altijd met uw eigen gezelschap over een exclusieve ruimte beschikt.

Programma

Programma:

Programma

18.00 Ontvangst bij Koningin Emma voor de bootovertocht
18.10 Warm welkom in het Fort, ontmoeting met de instructeurs en informatie over het programma met glühwein, chocolademelk en gevulde speculaas bij de haard
18.30 2x 45 minuten Interactieve, culturele en culinaire activiteiten: van culturele wandeling met kopspijkersquiz tot wijnexpeditie
20.00 Borrelen in één van de historische ruimtes in het Fort
20.30 Opening  buffet / aanvang diner
21.30 IJsdessert (optioneel)
22.00 Afsluiting
22.15 Koningin Emma vaart je terug
22.30 Aankomst vaste wal

Verlenging mogelijk

Locatie

Locatie:

IJmuiden

Kosten

Kosten:

Klik hier voor info en prijsoverzicht Winterland Forteiland

Bijzonderheden

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.