ijssculptuur
personeelsfeest_bedrijfsfeest_001
Winter Specials
Featured Item Background

Team on Fire (tot 40 personen) Speciaal

Algemeen

Een informele eindejaarsafsluiting voor een groep van 20-40 personen? Zet je "Team on Fire" ! Een avondvullend programma in jullie eigen, exclusief gereserveerde strandpaviljoen aan een mooi meer met prive strand en kampvuur. Dit programma is locatiegebonden en alleen mogelijk in IJmuiden.

Team on Fire (IJmuiden)

  • Een informele eindejaarsafsluiting
  • Perfect voor groepen tot 40 personen
  • Een avond je eigen strandpaviljoen exclusief
  • Inclusief zoveel activiteiten als je wilt
  • Aan alle wensen is gedacht

Eindejaars diner dat het vuur in je team terugbrengt

Nu we al lange tijd thuiswerken, is het tijd om het vuur in je team weer aan te wakkeren. De afgelopen periode heeft veel gevraagd van het team, juist vanwege het individuele werken. Je wilt weer het groepsgevoel terugkrijgen in een team dat nu lijkt te bestaan uit pixels. Deze winter is daarom hét moment om met elkaar te vlammen. Letterlijk en figuurlijk. In ons paviljoen met prive strandje verzamel je rond een kampvuur, voor de open haard of achter de kaarsjes van een vijfgangendiner. Team on Fire, noemen we het. Omdat je met dit programma echt weer op dreef raakt. En omdat je het paviljoen helemaal voor jezelf hebt, is er alle ruimte voor het teamgevoel om op te laaien.

Een warme, inspirerende avond die je zelf samenstelt

Hoe Team on Fire eruit ziet? Dat bepaal je helemaal zelf. Je hebt het hele strandpaviljoen tot je beschikking. Er is genoeg ruimte om afstand te houden, maar je komt gegarandeerd dichter tot elkaar. Wij zorgen voor een knisperend kampvuur (inclusief kampvuursigaren), houtkachels binnen en buiten, terrasflames, net als genoeg hapjes voor op het vuur. Wissel je de winterbarbecue en marshmallows liever in voor een stamppottenbuffet of vijfgangendiner? Ook dat regelen we met liefde. Wie er echt een vurige avond van wilt maken - waarbij de vonken weer van je team vliegen - kan vrijblijvend meedoen aan activiteiten zoals bijlwerpen, cornhole (je eigen kampioenschap pitzak werpen), touwladderklimmen en een jungle speed competitie. En de tunes? Die mix je zelf aan elkaar in de dj-booth.

Over het paviljoen

Het evenementen-paviljoens vind je op een klein half uur rijden van Amsterdam. Gelegen aan een meer met een prachtig uitzicht en een nog mooiere zonsondergang. Je hebt de locatie altijd exclusief voor jezelf, dus geen ongenode gasten op je avond. Er is een groot terras, privéstrand en een"Teamtower" van 22 meter voor klimmen en abseilen. We bereiden de lekkerste maaltijden op een Ofyr vuursteen of The Bastard barbecue. Drankjes zijn ook bij de prijs inbegrepen. Net als sterke verhalen, voor het kampvuur.

Wat kost het om je team On Fire te zetten

4 uurs programma incl. warm ontvangst met dranken en lekkers, vrijblijvende activiteiten o.l.v. enthousiaste instructeurs, kampvuren, uitgebreide borrel en winterbarbecue, paviljoen exclusief € 69,50 p.p.
6 uurs programma all-in € 85,- p.p.
8 uurs programma all-in € 95,- p.p.

Ook leuk: combineer bovenstaand programma met een Interactieve Outdoor Tablet (iPad) TeamGame door de duinen, de Marinahaven en over het strand.

Vraag vrijblijvend offerte op maat aan vua het tabblad "Offerte"
Prijzen excl. btw en v.a. 20 pers.

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.