vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Vrijgezellenuitje strand

Vrijgezellenuitje strand

Vrijgezellenuitje strand organiseren? De leukste vrijgezellenuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar en Zandvoort vind je hier!

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 de specialist in de organisatie en uitvoering van vrijgezellenuitjes op het strand.

Populaire activiteiten voor een vrijgezellenuitje strand
Voor een vrijgezellenuitje op het strand of op de zee bieden wij diverse uitdagende strandactiviteiten aan. Wat dacht je van het altijd spectaculaire powerkiten ofwel vliegeren? Tijdens het vrijgezellenuitje powerkiten maak je kennis met de krachten van de wind, kun je je mee laten slepen door het zand en wellicht een sprongetje maken. Zullen we de vrijgezel een iets te grote vlieger geven? Andere leuke suggesties voor een vrijgezellenuitje strand zijn bijvoorbeeld mountainbiken, brandingraften of brandingkanoën. Vrijwel alles is mogelijk en één ding is zeker... fun verzekerd!

Locaties vrijgezellenuitje strand
Onze vrijgezellenuitjes zijn te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar en Zandvoort. Heeft u een andere suggestie? Afhankelijk van de afstand en datum komen graag naar u toe.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een vrijgezellenuitje strand?
Neem een kijkje op onze site in de categorie vrijgezellenuitjes en laat u verrassen door onze mogelijkheden voor een vrijgezellenuitje strand. Via het arrangement kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte opvragen voor het door u gewenste vrijgezellenuitje.

Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen voor een vrijgezellenuitje strand. Bel dus vandaag nog naar telefoonnummer: 0252-340 885 voor meer informatie en prijzen van een vrijgezellenuitje op het strand en bezorg de vrijgezel een onvergetelijke belevenis.

Voor meer informatie en prijzen, zie vrijgezellenuitje strand