vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Vlieger clinic Noordwijk

Vlieger clinic Noordwijk

Vlieger clinic Noordwijk organiseren? Tijdens onze vlieger clinic  op het strand van Noordwijk laten wij de deelnemers kennismaken met het spectaculaire nasawing vliegeren. De vlieger clinic Noordwijk is een activiteit waaraan iedereen deel kan nemen. Omdat wij beschikken over vliegers van diverse formaten (van 80 cm - 4,5 meter) kunt u zelf bepalen met welk formaat vlieger u wenst te vliegeren tijdens onze vlieger clinic.

Vlieger clinic Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

De vlieger clinic Noordwijk is uit te breiden of te combineren met alle overige strandactiviteiten zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, branding raften, brandingkanoen, gps wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi met een solextocht, mountainbike tocht of minder actieve activiteit als schilderen in teams, percussie workshop behoort tot de mogelijkheden.

Een vlieger clinic is ook heel goed in te passen als vergaderbreak. Even uitwaaien na of tijdens een vergadering of training komt de bijeenkomst vaak ten goede.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden en verzorgen van vlieger clinics en overige strandactiviteiten in Noordwijk, maar kunnen naast Noordwijk onze strandactiviteiten ook aanbieden in Zandvoort, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Bloemendaal en IJmuiden.

Voor info en indicatieprijzen, zie vlieger clinic Noordwijk