vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Workshops / Clinics
Featured Item Background

IJssculptuur bouwen Speciaal

Algemeen

Haal ijskoud het beste uit uw deelnemers tijdens de workshop ijssculptuur bouwen in teams. Tijdens deze workshops worden er na een uitgebreide demonstratie ijssculpturen in teamverband gemaakt. Ideaal als bedrijfsuitje, teambuilding programma of vergaderbreak. Of voorafgaand aan uw (kerst)borrel en zelfs op uw eigen bedrijfslocatie mogelijk.


Haal ijskoud het beste uit uw deelnemers tijdens de workshop ijssculptuur bouwen in teams. Tijdens deze 1,5 uur durende workshop worden er na een uitgebreide demonstratie ijssculpturen in teamverband gemaakt. Ideaal als bedrijfsuitje, teambuilding programma, vergaderbreak, winteruitje of kerstuitje..

Bent u op zoek naar een unieke, 'coole' creatieve activiteit of vergaderbreak? Of een workshop voorafgaand aan uw (kerst)borrel? Dan is de workshop ijssculpturen maken een echte aanrader. Tijdens deze workshops worden er individueel of in teamverband ijssculpturen gemaakt. Creativiteit, behendigheid en originaliteit staan hierbij voorop.

Grote blokken ijs worden aangeleverd, inclusief een afwatersysteem (indien de workshop binnen op uw vergaderlocatie georganiseerd wordt). Dit systeem zorgt ervoor dat er - op een paar ijsspatjes na - vrijwel geen ijs of water gemorst wordt. Tevens worden de benodigde tafels, beitels en handschoenen meegeleverd. U kunt de workshop ijssculptuur bouwen dan ook op iedere gewenste locatie laten plaatsvinden, zowel binnen als in de openlucht of zelfs op het strand.

Na een uitgebreide demonstratie gaan de deelnemers zelf aan de slag om een figuur uit ijs te hakken. Het programma is samengesteld om een perfect team te vormen door 'ijskoud' het beste uit iedereen te halen. Creativiteit en plezier staan hoog in het vaandel. Iedereen die de workshop ijssculptuur bouwen heeft doorlopen mag zich met recht een ijsmeester noemen. De deelnemers kunnen eventueel gezamenlijk werken aan een ijsproject (bij een langere workshop). Alle ijssculpturen vormen dan zo een stukje van de puzzel. Ondanks dat er met ijs wordt gewerkt, hoeft de ruimte niet gekoeld te worden, waardoor er niemand in de kou staat.

Deelnemers kunnen tijdens een workshop ijssculptuur bouwen zowel individueel als in teamverband aan een ijscreatie werken.
Zie ook onze aparte website www.ijssculptuurbouwen.nl

Locatie

Locatie:

Het 1,5 uur durende programma ijssculptuur bouwen kan op iedere gewenste locatie worden georganiseerd. Zowel indoor (smeltwateropvangbakken) op uw vergaderlocatie als buiten op het strand.
Ook mogelijk op uw eigen bedrijfslocatie, bijvoorbeeld voorafgaand aan een kerst- of nieuwjaarsborrel.

Kosten

Kosten:

Indicatieprijs workshop ijssculptuur bouwen € 34,50 p.p.

Inclusief:

  • Professionele workshopbegeleiding
  • IJsblokken
  • Workshop materialen

Exclusief:

  • BTW

Bijzonderheden

  • Minimaal 20 personen
  • Op iedere gewenste (vergader)locatie mogelijk, indoor / outdoor, zelfs op het strand of uw eigen bedrijfslocatie.
  • Tijdsduur: 1,5 uur

Benodigdheden

  • 2 m² vrij oppervlakte per persoon
  • Stroom 220 volt
  • Voldoende werklicht

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.