vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Uitje strand

Uitje strand

Uitje strand organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 gespecialiseerd in de organisatie en begeleiding van de allerleukste uitjes aan het strand. Dit kan een uitje op het strand van Noordwijk zijn, maar ook op het strand van Kijkduin, Wassenaar, Katwijk, Hoek van Holland, Zandvoort en IJmuiden zijn wij al jaren werkzaam. Uw strand uitje is bij ons dus in goede handen.

Uitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Uw uitje strand kunt u, naast onze standaard strandarrangementen, bij ons helemaal zelf samenstellen. U heeft bij het samenstellen van uw uitje aan het strand de keuze uit tal van leuke strandactiviteiten. Vliegeren, powerkiten, beachvolleybal toernooi, brandingkanoën, brandingraften, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, levend tafelvoetbal, percussie workshop, schilder workshop in teams, GPS wandeltocht duinen, GPS fietstocht duinen, mountainbiken, solex tocht, segway tocht, blokarten, vrijwel alles is mogelijk om uw uitje aan het strand tot een succes te maken. Zelfs een strandzeskamp met hoog fungehalte behoort tot de mogelijkheden.

Grote keuze aan locaties tijdens uw uitje strand

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is vaste partner van ca. 20 strandpaviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. vanuit deze paviljoens kunnen wij uw uitje strand tot in de puntjes verzorgen, compleet met de bij een stranduitje behorende catering.

Veiligheid & verzekering tijdens uw uitje strand 

Veiligheid staat tijdens uw uitje aan het strand bij ons voorop. Wij zijn lid van de branche organisatie VeBON: Bijzondere locaties, deskundige begeleiding, TÜV gecertificeerd, gekeurde materialen, veilig verzekerd. Een veilig gevoel dus voor de deelnemers aan een uitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.

Informatie en suggesties voor een uitje strand
Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het uitje strand dat het beste bij uw personeel past. Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog voor meer informatie over een uitje strand naar telefoonnummer 0252-340 885 en bezorg uw personeel of relaties een spetterend uitje op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Voor leuke suggesties en prijsindicaties, zie uitje strand