vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Teamuitje Noordwijk

Teamuitje Noordwijk

Teamuitje Noordwijk organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al sinds 1995 de leukste teamuitjes op het strand van Noordwijk aan Zee. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van teamuitjes in Noordwijk, zijn wij de ideale partner voor uw organisatie. Boek uw teamuitje Noordwijk daarom bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events!

Teamuitje Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Voor de invulling van uw teamuitje op het strand van Noordwijk bieden wij een legio aan mogelijke strandactiviteiten. Of het nu gaat om één activiteit, een mix van meerdere strandactiviteiten of een complete strandzeskamp, vrijwel alles is mogelijk. Uw teamuitje Noordwijk kunt u bij ons helemaal zelf samenstellen.

Catering tijdens uw teamuitje Noordwijk

Naast onze activiteiten kunnen wij tijdens uw teamuitje Noordwijk ook de catering voor u verzorgen. Ontvangst, pauzedrankje, lunch, BBQ? Alles is mogelijk bij één van onze 9 leuke partnerpaviljoens in Noordwijk.

Overige locaties naast een teamuitje op het strand van Noordwijk

Naast een teamuitje Noordwijk kunnen wij onze activiteiten ook aanbieden op diverse andere stranden langs de Nederlandse kust. Vraag naar de mogelijkheden!

Ideeën voor een teamuitje Noordwijk
Op onze website vindt u een groot aanbod aan leuke teamuitjes in Noordwijk. Kijk snel verder en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor een teamuitje Noordwijk. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0252-340 885

Voor suggesties met prijsindicaties, zie teamuitje Noordwijk