vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Strandactiviteiten

Megavlieger bouwen

Algemeen

Megavlieger bouwen? Reuzevlieger, reuzenvlieger, bouwen in teams? Bouw met je collega's een enorme 3D megavlieger tijdens uw teambuilding evenement, bedrijfsuitje of personeelsuitje.


Megavlieger, Reuzevlieger, reuzenvlieger, bouwen in teams? Bouw met je collega's een enorme 3D megavlieger tijdens uw teambuilding evenement, bedrijfsuitje of personeelsuitje.

De workshop reuzenvlieger bouwen ofwel megavlieger bouwen is een ideale manier om de communicatie, creativiteit en teamgeest te bevorderen binnen uw organisatie. Tevens is het met een workshop megavlieger bouwen mogelijk uw corporate identity te tonen door een megavlieger te voorzien van uw bedrijfslogo.

De activiteit megavlieger bouwen
Tijdens het teambuilding programma megavlieger bouwen ofwel reuzenvlieger bouwen verdelen we uw gezelschap in kleine teams. In groepjes van 4-5 personen bouwt u aan een onderdeel van een reuzenvlieger / megavlieger, die uiteindelijk maar liefst dertig vierkante meter kan worden. Na het bouwen worden de onderdelen van de megavlieger / reuzenvlieger gedecoreerd. De megavlieger kan bijvoorbeeld worden voorzien van uw bedrijfslogo of andere uitingen die aansluiten op de doelstelling van uw bijeenkomst.

Vervolgens gaan we het strand op om alle gebouwde onderdelen samen te voegen tot een immense 3-D megavlieger / reuzenvlieger.

U ziet de deelnemers denken: "Kan dat ding de lucht in? Gaat dit ooit vliegen?"
Uiteraard zorgen wij er samen met de deelnemers voor dat de onderdelen op de juiste manier zijn samengevoegd en zal de megavlieger / reuzenvlieger onder luid gejuich van alle deelnemers het luchtruim kiezen.

Het programma meagvlieger bouwen is Ideaal voor grote gemeleerde groepen, waarbij creatieve samenwerking en (re)creatieve elementen de boventoon voeren.
Om deze reden is het programma megavlieger bouwen geschikt als teambuilding programma, maar ook als bedrijfsuitje of personeelsuitje aan het strand.

Tijdsduur megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen
1,5 - 2 uur

Locatie

Locatie:

Het programma megavlieger bouwen is te boeken vanuit ieder gewenste strandpaviljoen in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden (andere locaties op aanvraag)

Kosten

Kosten:

De kosten van het programma megavlieger bouwen varieert tussen de € 25,00 - € 35,00 p.p. en is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers

Bijzonderheden megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen

  • Groepsgrootte minimaal 30, geen maximum
  • Voor het programma megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen is een binnenruimte nodig (paviljoen / conferentie zaal in een hotel)
  • Tijdsduur: 1,5 - 2 uur
  • Inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding
  • Prijzen zijn excl. BTW, eventuele locatiekosten, reiskosten en catering

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.