vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Teambuilding op het strand

Teambuilding op het strand

Teambuilding aan het strand? U wilt de werksfeer binnen uw bedrijf versterken, bijvoorbeeld door een teambuilding programma op het strand? Bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van teambuilding op het strand, maken wij van ieder evenement een succes.

De ervaring leert dat de band tussen uw werknemers aanzienlijk versterkt is na een teambuilding activiteit op het strand! Het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, bloemendaal en IJmuiden leent zich perfect voor activiteiten ter versterking van de teamband. Op en rondom deze stranden kunnen wij vrijwel al onze teambuilding activiteiten aanbieden.

Teambuilding strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Bij teambuilding op het strand kunt u denken aan bijvoorbeeld een strandzeskamp "Teambuilding aan de Vloedlijn", gezamenlijk een megavlieger bouwen, zandsculptuur bouwen in teams, brandingraften en nog veel meer. Of wat dat u van het programma GPS Teambuilding, een tocht door de duinen met diverse teamopdrachten? In overleg met uw doelstelling stellen wij uw teambuilding programma op het strand op maat samen.

Veiligheid & verzekering tijdens teambuilding op het strand

Voor al onze teambuilding programma's op het strand werken wij met goed opgeleide instructeurs. Daarnaast zijn wij lid van de VeBON en TUV gecertificeerd, waardoor de kwaliteit van uw teambuilding op het strand gewaarborgd is.

Surf verder op onze site en laat u verrassen over de teambuilding mogelijkheden die wij aanbieden op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0252-340 885 of een vrijblijvende offerte aanvragen voor een teambuilding op het strand.

Voor suggesties en indicatieprijzen, zie Teambuilding op het strand