volleybal
vliegeren
brandingkanoen
zeskamp
brandinraften-2
Teambuilding activiteit

Teambuilding activiteit

Teambuilding activiteit op het strand? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events biedt al sinds 1995 diverse teambuilding activiteiten aan op en rondom het strand. Onze teambuilding activiteiten zijn geschikt als vergaderbreak, teambuilding programma of als onderdeel van een bedrijfsuitje en te boeken op diverse locaties zoals Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Teambuilding activiteit bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

In overleg met u stellen wij een programma samen met teambuilding activiteiten, die aansluiten op de doelstelling binnen uw organisatie. Wat dacht u van ons programma GPS Teamwork, een teambuilding activiteit waarbij u in het duingebied in teams op zoek gaat naar waypoints en diverse teambuilding opdrachten met uw team moet uitvoeren. Een interactieve versie met moderne tablets voorzien van 4G internet behoort ook tot de mogelijkheden.
Wilt u een teambuilding activiteit met een zeer hoog fun gehalte? Dan is onze strandzeskamp "Teambuilding aan de Vloedlijn" de ideale teambuilding activiteit voor uw gezelschap.

Een andere creatieve teambuilding activiteit is bijvoorbeeld megavlieger bouwen in teams of zandsculptuur bouwen in teams

Naast deze programma's bieden wij nog veel meer activiteiten aan waarin teambuilding centraal staat. Dit kan op een serieuze manier waarbij opdrachten uitgevoerd moeten worden welke vervolgens door een trainer worden geevalueerd, of gewoon op een informele ludieke manier zoals bijvoorbeeld onze strandzeskamp Teambuilding aan de Vloedlijn.

Informatie teambuilding activiteit

Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de door u gewenste teambuilding activiteit. Het offerte formulier vindt u bij iedere arrangement. Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog voor meer informatie over onze verschillende teambuilding activiteiten naar telefoonnummer: 0252-340 885. Voor een teambuilding activiteit gaat u naar de specialist Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events!

Voor suggesties en prijsindicaties, zie teambuilding activiteit

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Onlangs hebben we een teambuilding zandsculptuur bouwen in teams laten organiseren door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events. We waren heel tevreden over het event. Score 9/10 op alle punten. Bedankt voor uw prima begeleiding. Ook de foto’s hebben we goed ontvangen,… vrijdag, 15 mei 2015 20:58
    Zandsculptuur bouwen