zeskamp
brandingkanoen
vliegeren
brandinraften-2
volleybal
Stranduitje

Stranduitje

Stranduitje organiseren? Op zoek naar een leuk stranduitje? De allerleukste stranduitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden vindt u hier!  Met onze 20 jaar lange ervaring in het organiseren van stranduitjes, maken wij van ieder evenement een succes.

Stranduitje bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden leent zich uitermate goed voor stranduitjes met bijvoorbeeld de volgende (strand)activiteiten:
Keuzeprogramma met vliegeren, powerkiten, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoën, GPS wandeltocht, zandsculptuur bouwen, schilderen in teams, etc.
Strandzeskamp "Teambuilding aan de Vloedlijn"

Waarom zijn stranduitjes zo populair?

Bijna iedereen houdt van het strand. Een stranduitje is leuk, lekker ongedwongen, bevordert de teambuilding binnen uw bedrijf, en is nog betaalbaar ook! Daarnaast kan een stranduitje afgesloten worden met een overheerlijke BBQ bij één van onze strandpaviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Stranduitje op maat?

Heeft u wensen voor uw stranduitje die afwijken van onze standaardprogramma's? Een bijzondere doelstelling voor uw evenement, of wilt u de activiteiten afstemmen op een bepaald thema? Graag denken wij met u mee over de invulling van uw stranduitje op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Onze kennis en ervaring op het gebied van activiteiten op en rond het strand staan borg voor een geslaagd en succesvol stranduitje.

Voor suggesties met prijsindicatie zie stranduitje

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… %PM, %28 %574 %2015 %14:%sept
    Fort Experience