vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Stranddag Zandvoort

Stranddag Zandvoort

Op zoek naar een leuke stranddag op het strand van Zandvoort? Met een stranddag in Zandvoort haalt u met Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events DE strandspecialist in huis voor de organisatie van uw bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort.

Stranddag Zandvoort bij Evenenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van uw stranddag in Zandvoort.
Uw stranddag Zandvoort kan bestaan uit diverse strand en zee activiteiten zoals vliegeren, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, branding raften, brandingkanoen, gps wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi met een solextocht, mountainbike tocht of minder actieve activiteit als schilderen in teams, percussie workshop behoort in Zandvoort tot de mogelijkheden. Verder hebben we tijdens een stranddag in Zandoort ook de mogelijkheid een speedboot in te zetten voor een onvergetelijke adrenaline kick. Met 60 km per uur knallen over de golven!

Keuze uit diverse strandpaviljoens tijdens een stranddag in Zandvoort

Voor een stranddag werken wij in Zandvoort samen met diverse partner-paviljoens, die de catering kunnen verzorgen tijdens uw stranduitje. Van ontvangst tot lunch en/of BBQ, vrijwel alles is mogelijk! Zelfs een afsluitende tropical beachparty na afloop van uw stranddag in Zandvoort behoort tot de mogelijkheden.

Voor suggesties en prijsindicaties, zie stranddag Zandvoort