vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Stranddag Noordwijk

Stranddag Noordwijk

Stranddag Noordwijk met uw bedrijf, relaties vrienden of familie? Voor een compleet verzorgde stranddag in Noordwijk  bol met leuke strandactiviteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Door het grote en diverse aanbod van strandactiviteiten, kunt u uw stranddag in Noordwijk of een van de overige kustplaatsen volledig zelf samenstellen.

Stranddag Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

U heeft bij het samenstellen van uw stranddag in Noordwijk de keuze uit diverse strandactiviteiten zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal toernooi, brandingkanoën, brandingraften, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, levend tafelvoetbal, percussie workshop, schilder workshop in teams, GPS wandeltocht duinen, GPS fietstocht duinen, mountainbiken, solex tocht, vrijwel alles is mogelijk om uw stranddag in Noordwijk tot een succes te maken.

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is gevestigd nabij Noordwijk en dus de juiste partner voor uw stranddag in Noordwijk. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn lid van de branche organisatie VeBON, Noordwijk Marketing en al jarenlang vaste partner van diverse 3, 4 en 5 sterren hotels in Noordwijk.

Overige locaties voor een stranddag

Omdat wij niet locatie gebonden zijn, bieden wij, naast een stranddag Noordwijk, onze stranduitjes ook aan op diverse andere stranden. Vraag naar de mogelijkheden!

Informatie stranddag Noordwijk

Dus wilt u graag een geheel verzorgde stranddag in Noordwijk met leuke activiteiten die uw groep aanspreken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0252-340 885. Wij plannen samen met u de ideale standdag in Noordwijk die volledig aansluit bij uw wensen. Wacht dus niet langer en bezorg uw gezelschap een fantastische stranddag in Noordwijk waar nog lang over nagepraat gaat worden! Boek uw stranddag bij Evenementenbureau SPEV/ Noordwijk Events.

Voor suggesties en prijsindicaties, zie stranddag Noordwijk