vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Strandactiviteiten
Featured Item Background

Vliegeren (powerkiten) Speciaal

Algemeen

Maak kennis met het spectaculaire 2 lijns vliegeren (powerkiten), ervaar de trekkracht van de wind. Laat je voortslepen door het zand of meeliften door de wind en maak een sprongetje. Het één en ander is afhankelijk van de weersomstandigheden.


Maak kennis met het spectaculaire 2 lijns vliegeren (powerkiten), ervaar de trekkracht van de wind. Laat je voortslepen door het zand of meeliften door de wind en maak een sprongetje. Het één en ander is afhankelijk van de weersomstandigheden.

De populaire strandactiviteit vliegeren (powerkiten) start na aankomst op het strand of bij één van onze vele partner-strandpaviljoens met een uitgebreide instructie, waarna u kennis maakt met het spectaculaire vliegeren (powerkiten) op het strand.

Bij voldoende wind kunt u zich laten voorttrekken door het zand of zelfs een sprongetje maken door u mee te laten liften door de wind. Uiteraard is dit afhankelijk van de weersomstandigheden, maar een ding is zeker! De strandactiviteit vliegeren (powerkiten) staat garant voor actie en fun!

Voor wie?
De strandactiviteit vliegeren (powerkiten) is uitermate geschikt als vriendenuitje, vrijgezellenuitje, onderdeel van een bedrijfsuitje, familiedag of als vergaderbreak voor zakelijke groepen.

Wij beschikken over vliegers van 80 cm – 4 ½ meter breed en uiteraard nemen wij powerkites mee in diverse formaten, zodat het powerkiten een laagdrempelige strandactiviteit is en dus iedereen mee kan doen.

Vliegeren (powerkiten) in combinatie met andere strandactiviteiten
Combineer het powerkiten met een van onze overige activiteiten op en om het strand, zoals beachvolleybal, bounceball (knotshockey), zandsculptuur bouwen in teams, brandingkanoen, brandingraften, suppen, golfsurfen, mountainbiken, blokarten en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Strandpaviljoens
Wilt u het vliegeren combineren met catering? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn vaste partner van maar liefst 20 strandpaviljoens, waarvan 10 in Noordwijk, waardoor u een ruime keuze heeft uit diverse mooie locaties, van low budget tot super de luxe. Vanaf deze locaties beschikken wij ook over de benodigde vergunningen voor het organisatie van onze strandactiviteiten. Het powerkiten mag niet zomaar bij ieder paviljoen. Wij hebben onze paviljoens zodanig geselecteerd dat het vliegeren bij of op korte wandelafstand kan plaatsvinden.

Programma

Programma:

Programma voorbeeld in tijd

15.00 Ontvangst in één van onze strandpaviljoens
15.15 Briefing programma
15.30 Kennismaking met het powerkiten (vliegeren)
17.00 Einde activiteitenprogramma, tijd voor borrel
18.00 Opening BBQ/ buffet

Locatie

Locatie:

Omdat wij niet locatiegebonden zijn, kunnen we het powerkiten, afhankelijk van de groepsgrootte, aanbieden op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Vraag naar de mogelijkheden op de door u gewenste locatie.

LET OP! 2 lijns vliegeren mag niet zomaar bij ieder paviljoen. Wij hebben onze paviljoens zodanig geselecteerd dat het powerkiten bij of op korte wandelafstand kan plaatsvinden.

Kosten

Kosten:

Kosten vliegeren (powerkiten)
v.a. € 22,50 p.p.

Inclusief:

  • Alle benodigde materialen
  • Op- en afbouw
  • Begeleiding
  • Vergunning strand
  • Verzekering deelnemers (VeBON)
  • Organisatie en voorbereiding

Exclusief:

  • BTW
  • Reis- en transportkosten
  • Catering

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.