zeskamp
vliegeren
brandinraften-2
volleybal
brandingkanoen
Strandactiviteiten

Strandactiviteiten

Op zoek naar de leukste strandactiviteiten op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Wij bieden ze aan! Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 een van de toonaangevendste evenementenbureau's op het gebied van strandactiviteiten. Onze strandactiviteiten zijn los te boeken, maar uiteraard ook in combinatie met andere strandactiviteiten, zodat een volledig middag- of dagprogramma tot de mogelijkheden behoort.

Strandactiviteiten bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Wij bieden al 20 jaar een groot aanbod aan strandactiviteiten aan en volgen de nieuwste trends. Wat dacht u van een programma met powerkiten, brandingraften, blokarten of zelfs een speedboot? Vrijwel alles is mogelijk!
Uiteraard bieden wij ook strandactiviteiten voor de minder sportieve deelnemers binnen uw gezelschap. Een GPS tocht over strand en door de duinen, schilder-, percussie-, cocktail- of salsa workshop of bijvoorbeeld een solextocht behoren tot de mogelijkheden. U kunt voor uw bedrijfsuitje de strandactiviteiten zelf samenstellen, zodat iedereen een fantastische dag beleeft op het strand.

Strandactiviteiten op diverse locaties

Onze strandactiviteiten zijn te boeken vanuit diverse partner-paviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Deze locaties zijn door ons geselecteerd en uitermate geschikt voor het organiseren van strandactiviteiten. Daarnaast garanderen wij een goede catering. Heeft u een andere locatie in gedachten voor uw strandactiviteiten? Laat het ons weten! Wij denken graag met u mee.

Neem nu contact met ons op via telefoonnummer 0252-340 885 of laat u verrassen over ons aanbod strandactiviteiten op deze website. Bij ieder arrangement of strandactiviteit vindt u een offerteformulier voor een prijsopgave van de door u gewenste strandactiviteiten.

Voor suggesties met prijsindicaties, zie strandactiviteiten

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… %PM, %28 %574 %2015 %14:%sept
    Fort Experience