vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Strandactiviteiten Zandvoort

Strandactiviteiten Zandvoort

Op zoek naar de leukste strandactiviteiten in Zandvoort? Laat uw strandactiviteiten in Zandvoort dan verzorgen door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events en u zult de meest unieke, uitdagende en spannende strandactiviteiten in Zandvoort ervaren.

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events heeft jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende uitjes. Wij verzorgen dan ook de meest bijzondere strandactiviteiten gewoon op het Nederlandse strand van Zandvoort.

Strandactiviteiten Zandvoort bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Voor standactiviteiten in Zandvoort  kunt u een keuze maken uit een groot aanbod activiteiten waaronder: vliegeren, powerkiten, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, branding raften, brandingkanoen. Maar ook voor de niet-sportieve deelnemers hebben wij leuke strandactiviteiten in Zandvoort zoals een GPS wandel- of fietstocht door de duinen, solextocht, schilderen in teams, percussie of salsa workshop, en nog veel meer. Voor vrijwel alle denkbare strandactiviteiten in Zandvoort kunt u bij ons terecht.

Naast deze strandactiviteiten kunnen wij in Zandvoort ook een speedboot in onze programma's verwerken. Met snelheden van 70/80 km per uur maakt u in groepjes de speedtrip van uw leven! Deze activiteit zal u zeker een adrenaline kick bezorgen.

De strandactiviteiten in Zandvoort zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, relatiemarketing en vergaderbreaks.

Strandactiviteiten Zandvoort i.c.m. catering

In Zandvoort hebben wij diverse partner-paviljoens, die de catering kunnen verzorgen tijdens uw strandactiviteiten. Een koffie/thee/fris ontvangst, lunch, BBQ, of zelfs een afsluitende feestavond met DJ? Bij ons kunt u de combi strandactiviteiten Zandvoort en catering in een keer boeken, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. 

Voor suggesties en prijsindicaties, zie strandactiviteiten Zandvoort