vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Strandactiviteiten Noordwijk

Strandactiviteiten Noordwijk

Strandactiviteiten Noordwijk? Wilt u met een groep van de meest uiteenlopende strandactiviteiten in Noordwijk kunnen genieten? Ga dan naar Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events. Wij organiseren voor zeer veer verschillende groepen de meest originele strandactiviteiten in Noordwijk. Dus of u nu met vrienden, familie, personeel of wie dan ook leuke en uitdagende strandactiviteiten in Noordwijk wilt ondernemen, u bent bij ons aan het juiste adres.

Strandactiviteiten in Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events organiseert al sinds 1995 strandactiviteiten in Noordwijk voor iedereen. U heeft hierbij onder andere de keuze uit vliegeren, powerkiten, beachvolleybal toernooi, brandingkanoën, brandingraften, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, levend tafelvoetbal, percussie workshop, schilder workshop in teams, GPS wandeltocht duinen, GPS fietstocht duinen, mountainbiken, solex tocht, vrijwel alles is mogelijk.

Ook voor vergaderen aan het strand in combinatie met strandactiviteiten bent u bij sportief evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse vergaderlocaties, van eenvoudig tot 5 sterren hotels.

Strandactiviteiten...niet alleen in Noordwijk

Sportief evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is niet locatiegebonden en werkt door het hele land. Op het strand werken wij naast Noordwijk ook op het strand van Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Op aanvraag zijn andere stranden ook mogelijk. De strandactiviteiten in Noordwijk worden begeleidt door zeer ervaren instructeurs zodat de activiteiten zo veilig mogelijk worden ondernomen. Neem uw werknemers, relaties, vrienden mee naar het strand en wij zorgen voor een onvergetelijke dag of middag bol met leuke strandactiviteiten.

Informatie strandactiviteiten Noordwijk

Laat Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events uw strandactiviteiten in Noordwijk organiseren en weet zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Bezorg uw gezelschap een overgetelijke middag met de strandactiviteiten in Noordwijk die het beste bij hun aansluiten. Bel vandaag nog voor meer informatie met telefoonnummer: 0252-340 885 en verras uw gezelschap met  leuke en uitdagende strandactiviteiten in Noordwijk.

Voor suggesties en prijsindicaties, zie strandactiviteiten Noordwijk