vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Vergaderen aan zee
Featured Item Background

Indoor Teambuilding Arrangement Speciaal

Algemeen

Indoor teambuilding! Dit arrangement is een meer dan uitstekend alternatief voor buitenprogramma´s, speelbaar op iedere gewenste indoorlocatie. Ideaal als bedrijfsuitje of vergaderbreak. Ook geschikt vooraf, tijdens en na een diner.

Indoor teambuilding! Pijnig uw hersenen tijdens het pinbollen, test uw samenwerkend vermogen bij het spel Jenga. Absolute topper van dit programma is het Jumbo-Hamerspel, een vorm van Middeleeuws flipperen voor acht personen.

Het Indoor Teambuilding Arrangement is een meer dan uitstekend alternatief voor buitenprogramma´s, speelbaar op iedere gewenste indoorlocatie. Ook geschikt vooraf, tijdens en na een diner. Het Indoor Teambuilding Arrangement is te boeken als bedrijfsuitje, maar zeker ook geschikt als vergaderbreak, meetingonderbreker tijdens een vergaderarrangement.

Het Indoor Teambuilding Arrangement kan bestaan uit de volgende onderdelen:

Pinbollen
Pinbollen is een opwindend denk- en concentratiespel.Een driedimensionale variant op het bekende vier op een rij spel. Twee spelers met witte bollen opereren tegen twee spelers met donkere bollen. Winnaar is het team dat als eerste vier bollen in een rechte lijn (horizontaal, verticaal of diagonaal) weet te creëren.

Shut the box
Shut the box is een oud ´sailors game´ dat waarschijnlijk in de 18e eeuw met Franse krijgsgevangenen mee naar Engeland kwam.

Mega Jenga
Dit van origine Egyptisch spel is het teamspel bij uitstek.Het spel is een afgeleide vorm van papyrusrolletjes stapelen. De papyrusrolletjes zijn vervangen door 54 houten blokken van 13 x 4 x 2,5 cm. Bouw een zo hoog mogelijke toren door steeds een blokje uit de toren bovenop te plaatsen. Winnaar is het team dat de hoogste toren bouwt zonder dat de toren omvalt. Concentratie en behendigheid staan centraal.

Mega tangram
Een oud Chinees puzzelspel, waarbij vlakken in verschillende vormen tot een bepaalde figuur kunnen worden gelegd. De te leggen figuren worden aangegeven met een voorbeeld op papier. De ene helft van het team moet de te leggen figuren communiceren met de andere helft van het team, die de stukken in handen heeft. Alle communicatie vindt plaats middels een portofoon.

Notenschieten
Ludiek spel met teambuilding elementen.Populair in Noordoost Groningen. Met een loden kogel dient u zoveel mogelijk walnoten van een rechte lijn af te werpen en deze vervolgens weer razendsnel terug te leggen. Notenschieten veroorzaakt prettige chaos, samenwerking loont.

Jumbo Hamerspel
Achtpersoons spel met Koninklijke allure en absolute topper van dit programma. Jumbo Hamerspel, de voorloper van de flipperkast, is een vorm van Middeleeuws flipperen voor acht personen. Probeer met uw hamertje twee poortjes te verdedigen tegen het aanstormende balletje. De jumbo, altijd en overal een succes. Waarschuwing: kan verslavend werken.

Meer indoor teambuilding arrangementen

Locatie

Locatie: Op iedere gewenst indoorlocatie / vergaderlocatie mogelijk (mits voldoende ruimte)

Kosten

Kosten: Kosten Indoor teambuilding arrangement
v.a. € 22,50 p.p. (afhankelijk van het aantal personen en het aantal spelen)

Inclusief
  • Alle benodigde materialen
  • Op- en afbouw
  • Begeleiding
  • Wedstrijdschema's
Exclusief
  • Prijzen zijn excl. BTW
  • Reis- en transportkosten
  • Eventuele locatiehuur / zaalhuur
  • Catering

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.