vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Strand vliegeren

Strand vliegeren

Vliegeren op het strand? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 de specialist in de organisatie van uitjes en vergaderbreaks met vliegeren op het strand. Het vliegeren op het strand is te combineren of aan te vullen met vrijwel alle overige activiteiten op en om het strand en te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Vliegeren op het strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Maak kennis met een van de leukste strandactiviteiten van dit moment, het spectaculaire 2 lijns vliegeren. Ervaar de trekkracht van de wind, speel met de elementen en laat je meeslepen door het zand. Als het meezit, kun je tijdens het vliegeren op het strand ook nog een sprongetje. Uiteraard alles onder deskundige begeleiding van onze enthousiaste vlieger instructeurs. Een ding is zeker: Fun verzekerd tijdens het vliegeren op het strand!

Na ontvangst op het strand beginnen we met een instructie. Hoe bestuur je een vlieger, waar moet je op letten qua veiligheid, etc.
Vervolgens maak je op het strand onder leiding van een instructeur kennis met de spectaculaire strandactiviteit vliegeren en ga je de krachten van de elementen ervaren.

Is vliegeren op het strand geschikt voor iedereen?

Absoluut! We nemen bij het vliegeren op het strand altijd vliegers van verschillende formaten (wij beschikken over vliegers van 80 cm t/m 4,5 meter breed) mee, waardoor het vliegeren een laagdrempelige activiteit is. Iedereen kan dus gewoon meedoen! Vliegeren op het strand is dus geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand, maar ook als vrijgezellenuitje, vriendenuitje, familiedag of relatie event. Duur activiteit vliegeren op het strand: ca. 1 ½ uur

Voor meer info en indicatieprijzen, zie vliegeren strand