vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Strand activiteit

Strand activiteit

Op zoek naar een leuke strand activiteit? Kijk dan snel verder op onze site bij de stranduitjes. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 specialist in de organisatie en verzorging van strandactiviteiten. Een strand activiteit of combi van meerdere strandactiviteiten kunnen door ons georganiseerd worden op iedere gewenste locatie, zoals Noordwijk, Zandvoort, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Bloemendaal en IJmuiden.

Strand activiteit bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Uw strand activiteit kan bijvoorbeeld bestaan uit een of een combi van de volgende activiteiten: vliegeren, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoen, gps wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi met een solextocht, mountainbike tocht of minder actieve activiteit als schilderen in teams, percussie workshop behoort tot de mogelijkheden. Verder hebben we in IJmuiden ook de mogelijkheid een speedboot in te zetten voor een onvergetelijke adrenaline kick.

Strandactiviteit, strandpaviljoens en catering

Wilt u uw strand activiteit combineren met een BBQ? Ook dat is mogelijk. Wij zijn partner van ca. 20 strandpaviljoens langs de Nederlandse kust. Deze zijn zorgvuldig door ons geselecteerd voor het verzorgen van onze strandactiviteiten.

Uw strand activiteit kunt u boeken in de vorm van een bedrijfsuitje, maar ook als vergaderbreak, familiedag of vrijgezellenuitje.

Voor meer info en prijsidicaties, zie strandactiviteiten