vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Sportieve stranddag

Sportieve stranddag

Sportieve stranddag met uw bedrijf? Voor een sportieve stranddag is Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events de juiste partner. Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie en begeleiding van uw sportieve stranddag  op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

O het nu gaat om een bedrijfsuitje, relatiedag, vrijgezellenuitje of familiedag? Wij bieden een legio aan mogelijkheden om uw sportieve stranddag tot een geslaagde dag te maken.

Sportieve stranddag bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Uw sportieve stranddag kunt u bij ons helemaal zelf samenstellen. U heeft hierbij de keuze uit diverse activiteiten zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal toernooi, brandingkanoën, brandingraften, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, levend tafelvoetbal, percussie workshop, schilder workshop in teams, GPS wandeltocht duinen, GPS fietstocht duinen, mountainbiken, solex tocht, blokarten, vrijwel alles is mogelijk.

Uw sportieve stranddag kunt u afsluiten met een bbq in een van onze vele partner-strandpaviljoens. Wilt u na de bbq lekker swingen? Ook dat kan bij ons. U kunt uw sportieve stranddag combineren met een spetterende thema feestavond met een DJ.

Voor suggesties en prijsindicaties, zie sportieve stranddag