brandingkanoen
vliegeren
brandinraften-2
zeskamp
volleybal
Sportieve strandactiviteit

Sportieve strandactiviteit

Sportieve strandactiviteit organiseren? Voor een sportieve strandactiviteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1995 gespecaliseerd in het organiseren van strandactiviteiten op het strand van Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland en IJmuiden. Heeft u voor uw sportieve strandactiviteit een andere locatie in gedachten? Op aanvraag kunnen wij uw programma ook op een door u gewenste locatie organiseren.

Sportieve strandactiviteit bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

In overleg met u stellen wij uw sportieve strandactiviteit samen. U heeft hierbij de keuze uit een legio aan activiteiten zoals vliegeren, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, branding raften, brandingkanoen, gps wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi met een solextocht, mountainbike tocht of minder actieve activiteit als schilderen in teams, percussie workshop behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer info en prijzen, zie sportieve strandactiviteit

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… %PM, %28 %574 %2015 %14:%sept
    Fort Experience