vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Sportief bedrijfsuitje organiseren

Sportief bedrijfsuitje organiseren

Sportief bedrijfsuitje organiseren? Voor een sportief bedrijfsuitje heeft Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events tal van mogelijkheden door het hele land. Naast sportieve bedrijfsuitjes kunt u ook bij ons terecht voor een creatief of cultureel uitje, al dan niet met sportieve onderdelen in uw arrangement.

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al ruim 20 jaar de specialist in het organiseren van sportieve bedrijfsuitjes in alle regio's van het land. Een sportief bedrijfsuitje organiseren aan het strand, in de Belgische Ardennen, in de mergelgrotten van Limburg, op forteiland IJmuiden? U zegt het maar. Wij organiseren uw sportieve bedrijfsuitje tot in de puntjes.

Sportief bedrijfsuitje organiseren met Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Sportief bedrijfsuitje organiseren aan het strand? Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van sportieve bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. U kunt hierbij zelf uw sportieve bedrijfsuitje samenstellen. Van een volledig georganiseerde strandzeskamp tot onderdelen waarbij uw deelnemers vrijblijvend de keuze hebben uit diverse activiteiten zoals brandingraften, branding kanoen, beachvolleybal, vliegeren, powerkiten, mountainbiken, zandsculptuur bouwen in teams, bijna alles kan. Ook een percussie workshop, laser kleiduif schieten, een schilder workshop, beach golf, disc golf of een GPS tocht door de duinen behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u een sportief bedrijfsuitje organiseren, maar niet op het strand? Zoals eerder genoemd, bent u ook dan bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren tevens sportieve bedrijfsuitjes in bijna alle delen van het land.

In Limburg bieden wij programma's aan in de mergelgrotten, zoals grotbiken, avontuurlijke grottentocht, klimtocht. Of wat dacht u van een jeepsafari door het Limburgse mergelland en een bezoek aan een wijnkasteel.

In de Belgische Ardennen bieden wij weekend programma's aan. Voor al uw sportieve bedrijfsuitjes bent u bij ons dus aan het juiste adres! 

Neem nu contact met ons op voor het organiseren van een sportief bedrijfsuitje. Dit kan via telefoonnummer 0252-340 885 of vraag online een offerte aan via het offerteformulier wat u bij ieder arrangement op onze site vindt.

Voor meer info en prijzen, zie sportief bedrijfsuitje organiseren