vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Powerkiten Noordwijk

Powerkiten Noordwijk

Powerkiten Noordwijk? Het powerkiten Noordwijk is een van de leukste en populairste strandactiviteiten op het strand van Noordwijk. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al ruim 20 jaar specialist in het organiseren van stranduitjes op en rondom het strand van Noordwijk, waarbij powerkiten de meest geboekte strandactiviteit is.

Powerkiten Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Powerkiten op het strand van Noordwijk is, afhankelijk van de periode, te boeken vanaf 10 personen. Na aankomst op het strand van Noordwijk en de kennismaking met onze enthousiaste instructeurs, krijgt u voordat u zelf de krachten van de elementen gaat ervaren, een instructie over het powerkiten. We leggen voor deze activiteit altijd diverse formaten kites klaar, zodat echt iedereen mee kan doen aan het powerkiten op het strand van Noordwijk. Blijf je liever spelen met de snelle en wendbare kleinere powerkites, of zoek je naar meer spektakel en laat je je door de grotere powerkites meeslepen door het zand? Voor de die-hards die nog meer uitdaging zoeken, leren onze instructeurs je hoe je je mee kunt laten liften door de wind en een sprongetje kan maken. Een ding is zeker! De strandactiviteit powerkiten Noordwijk staat voor fun en actie. 

Voor wie is powerkiten geschikt?
Heel simpel. Doordat we diverse formaten hebben, is het powerkiten Noordwijk geschikt voor iedereen. Er is geen speciale conditie voor nodig en je kunt het gewoon in je casual kleding doen. Het powerkiten Noordwijk wordt daarom ook vaak geboekt als onderdeel van een bedrijfsuitje, vergaderbreak, vrijgezellendag of familiedag op het strand van Noordwijk.

Overige locaties
Naast powerkiten op het strand van Noordwijk, is deze activiteit ook te boeken op het strand van Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Voor meer info en prijzen, zie powerkiten Noordwijk