vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Personeelsuitje vliegeren

Personeelsuitje vliegeren

Personeelsuitje Vliegeren? Tijdens dit personeelsuitje heeft u de keuze uit meerdere programma's. U kunt het vliegeren tijdens uw personeelsuitje als losse activiteit boeken, maar deze activiteit is ook heel goed te combineren met al onze overige strandactiviteiten zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, branding raften, brandingkanoen, waardoor een volledig middag- of dagprogramma mogelijk is.

Personeelsuitje vliegeren bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Wij begeleiden al ruim 20 jaar diverse groepen tijdens personeelsuitjes, waar vliegeren vaak een onderdeel va uitmaakt. Vliegeren is namelijk nog steeds een van de meest populaire strandactiviteiten en er staat bijna altijd genoeg wind.

Tijdens een personeelsuitje vliegeren starten we met een uitleg, waarna je zelf diverse formaten vliegers kunt uitproberen. We beschikken hierbij over vliegers van 80 cm tot wel 4,5 meter breed, waardoor vliegeren voor iedereen een laagdrempelige strandactiviteit is. Blijf je tijdens je personeelsuitje vliegeren liever spelen met een kleine vlieger, of ga je de uitdaging met de windkracht aan en laat je je meeslepen door het zand? Nog leuker en spectaculairder is het, als onze instructeurs je leren een sprongetje te maken. Ook dat is mogelijk tijdens een personeelsuitje vliegeren.

Locaties
Een personeelsuitje vliegeren is te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten voor uw personeelsuitje vliegeren? Vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om uw personeelsuitje vliegeren tot een groot succes te maken.

Voor meer info en prijzen vliegeren, zie personeelsuitje vliegeren