brandinraften-2
brandingkanoen
zeskamp
volleybal
vliegeren
Personeelsuitje strand

Personeelsuitje strand

Personeelsuitje strand organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 de specialist in de organisatie van personeelsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Een personeelsuitje op het strand is ideaal als teambuilding activiteit. De ervaring leert dat informeel samenwerken tijdens een personeelsuitje op het strand een positieve uitwerking heeft op de werkvloer.

Personeelsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Waarom kiezen bedrijven voor ons voor een personeelsuitje op het strand? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al zo'n 20 jaar actief op en rond de Nederlandse stranden. Tijdens onze personeelsuitjes werken wij met professionele en goed opgeleide instructeurs, die al jarenlang ervaring hebben in de begeleiding van onze activiteiten. Daarnaast zijn we lid van de VeBON en TUV gecertificeerd, wat de kwaliteit van onze personeelsuitjes op het strand garandeerd.
 
Groot aanbod strandactiviteiten
Door het enorm grote aanbod van diverse strandactiviteiten, zowel sportief als recreatief en creatief, kunt u uw personeelsuitje strand bijj ons volledig zelf samenstellen. Van één strandactiviteit tot een mix van diverse strandactiviteiten, van 1,5 uur tot een volledig dag- of middagprogramma.

Strandpaviljoens
Voor onze personeelsuitjes op het strand, werken wij samen met diverse partner strandpaviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Bloemendaal en IJmuiden. Bij deze locaties, van eenvoudig tot super luxe, hebben wij vergunningen voor het organiseren van personeelsuitjes op het strand en kunnen we vrijwel al onze strandactiviteiten aanbieden. In samenwerking met onze partner paviljoens kunnen wij dus ook de catering verzorgen tijdens uw personeelsuitje strand.

Voor meer informatie en prijzen, zie personeelsuitje strand

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… %PM, %28 %574 %2015 %14:%sept
    Fort Experience