vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Organisatiebureau bedrijfsuitje

Organisatiebureau bedrijfsuitje

Op zoek naar een organisatiebureau voor uw bedrijfsuitje? SPEV / Noordwijk-Events is het organisatiebureau voor uw bedrijfsuitje! Of het nu gaat om een groep van 15 of 400 personen, met onze 20 jaar lange ervaring in de organisatie van bedrijfsuitjes op het strand zijn wij in staat uw event  tot in de puntjes te organiseren.

Uw bedrijfuitje in handen van Organisatiebureau SPEV / Noordwijk-Events

Evenementen- en organisatiebureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al ruim 20 jaar bedrijfsuitjes op en rondom de Nederlandse stranden.  Ons organisatiebureau is gevestigd op een steenworp van het strand van Noordwijk en preferred supplier van de grote 4 en 5 sterrenhotels, waar wij alle strandactiviteiten mogen organiseren voor de zakeleijke markt.  De organisatie van uw bedrijfsuitje is bij ons bureau dus in goede handen.

Ons organisatiebureau, gespecialiseerd in bedrijfsuitjes op en rondom het strand, is tevens lid van de VeBON. Hierdoor bent u bij een door ons georganiseerd bedrijfsuitje verzekerd van professionele begeleiding, goede locaties, veilge materialen. Wij zijn TUV gecertificeerd en alle deelnemers zijn bij de organisatie van onze bedrijfsuitjes standaard verzekerd tijdens de activiteiten. Een veilig gevoel!

Strandpaviljoens en locaties
Als organisatiebureau hebben wij ca. 20 vaste, vooraf geselecteerde partner-paviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Deze locaties zijn geschikt voor de organisatie van bedrijfsuitjes. Tevens beschikt ons organisatiebureau op deze locaties ook over de benodigde vergunningen voor het organiseren van bedrijfsuitjes.

Groot divers aanbod aan strandactiviteiten
Ons organisatiebureau biedt een zeer uitgebreid aanbod aan activiteiten aan, waardoor u uw bedrijfsuitje in overleg met ons helemaal zelf kunt samenstellen. Actief, sportief, recreatief, creatief ... alles is mogelijk!

Neem dus nu contact met ons op via telefoonnummer 0252-340 885, vul ons contactformulier in, of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier wat u bij ieder arrangement vindt.
De organisatie van uw bedrijfsuitje is bij ons bureau in goede handen.