brandinraften-2
volleybal
zeskamp
vliegeren
brandingkanoen
Organisatie teambuilding evenement

Organisatie teambuilding evenement

Op zoek naar een organisatie voor uw teambuilding evenement aan het strand? Voor de organisatie van een teambuilding evenement op het strand bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de organisatie van teambuilding evenementen zijn wij in staat het teamgevoel van uw medewerkers binnen uw bedrijf of organisatie naar een hoger peil te tillen.

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events voor de organisatie van uw teambuilding evenement. Outdoor-opdrachten omgezet naar team-opdrachten zijn zeer effectieve middelen ter ondersteuning van teamtrainingen. De opdrachten dwingen de deelnemers daadwerkelijk efficiënt te handelen en via overleg tot wezenlijke communicatie, samenwerking en besluitvorming te komen.

Organisatie teambuilding evenement door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Wij bieden een aantal leuke en leerzame programma's aan waarbij teambuilding centraal staat tijdens de organisatie van uw evenement. Het evenement GPS Teambuilding is een van de programma's waarbij teambuilding binnen uw organisatie centraal staat.

Na een korte uitleg over het gebruik en werking van een GPS (Global Position System) vertrekt u in teams met GPS en Bike naar verschillende teambuilding opdrachten. Uw team moet communiceren, samenwerken en op elkaar vertrouwen. Fietsen per GPS is erg uitdagend want dit systeem wijst u door middel van een digitaal kompas u hemelsbreed de weg.

Met uw team bepaalt u dus uw eigen route. Tijdens dit evenement komt u met uw team voor diverse teambuilding opdrachten te staan, zoals Portofoon Tangram (communicatie-opdracht), brug bouwen, Spinnenweb, over the top, mijnenveld, etc. Alles in teamverband! Na de laatste opdracht vertrekt u naar het thuiscoördinaat. Natuurlijk wordt aan het einde het winnende team bekend gemaakt.

Voor mogelijkheden en prijzen voor de organisatie van een teambuilding evenement, zie organisatie teambuilding evenement

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… %PM, %28 %574 %2015 %14:%sept
    Fort Experience