volleybal
brandinraften-2
zeskamp
brandingkanoen
vliegeren
Online uitje

Online uitje

Online uitje organiseren? En komt een pubquiz sinds de beperkingen i.v.m. corona inmiddels je neus uit? Boek dan ons superleuke uitje Hackathon ONLINE. Tijdens dit uitje ga je vanuit je eigen werkplek, maar toch in teamverband, de uitdaging aan met je collega's.

Hackathon ONLINE, het leukste online uitje

Los met je team zoveel mogelijk raadsels op en verdien punten voor je team. Naast punten verdien je bij iedere opdracht ook nog een letter, waarmee je uiteindelijk een gecodeerde tekst kunt ontcijferen. Lukt je dat? Dan verdien je nog eens 80 extra punten voor je team.

Hoe werkt dit online uitje?

Hackathon ONLINE is speciaal ontworpen voor bedrijven met thuiswerkers. Op deze manier bieden we een leuk uitje, zonder dat deelnemers bij elkaar hoeven te komen.

Op de eventdatum verzamelen we met z’n allen in een conferentie app. Dit kan bijvoorbeeld uw eigen Microsoft Teams of Zoom omgeving zijn. Na het welkomstwoord door onze enthousiaste begeleider, worden de teams verdeeld over virtuele breakoutrooms en kan de game starten. De deelnemers krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk raadsels op te lossen. Deze variëren van makkelijk, medium en niet te hacken raadsels.

Na 1,5 uur komen alle teams weer terug in de mainroom en maken we het winnende team bekend. Uiteraard is dit leuke online uitje af te sluiten met een virtuele borrel. Op aanvraag kunnen wij ook borrelboxen voor u verzorgen om het uitje helemaal compleet te maken.

Het uitje Hackathon ONLINE wordt volledig begeleidt en is in Nederland alleen te boeken bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.

Voor meer informatie surft u naar online uitje

online uitje uitje online online uitje op afstand online uitje coronaproof

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… %PM, %28 %574 %2015 %14:%sept
    Fort Experience