vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Online uitje corona

Online uitje corona

Online uitje corona? Online uitje tijdens corona tijd? Een van de leukste online uitjes in corona tijd is ons online teambuilding game Hackathon ONLINE. Tijdens dit online en dus coronaproof uitje, ga je vanaf je eigen werkplek de uitdaging aan met je collega's. Uiteraard wel in teamverband, maar dus 100% corona proof.

Hackathon ONLINE, het online uitje in corona tijd

Tijdens dit online en 100% coronaproof uitje, probeer je in teamverband zoveel mogelijk raadsels op te lossen. Met het oplossen hiervan kun je voor je team punten en letters verdienen. Voor ieder goed opgeloste raadsel kun je gedurende de gametijd 10, 20 of 30 punten verdienen voor je team. De verdiende letters moeten op een codelijst geplaatst worden. Als je voldoende letters hebt verzameld, kun je uiteindelijk een gecodeerde tekst ontcijferen. Lukt je dat? Dan verdien je nog eens 80 extra punten voor je team.

Online uitje corona tijd … Hoe werkt dit?

Hackathon ONLINE is een interactieve online en dus coronaproof spel, speciaal ontworpen voor bedrijven met thuiswerkers. Voor dit online, coronaproof uitj hoef je dus niet fysiek bij elkaar te komen, om gezamenlijk aan online teambuilding te werken. Je zit namelijk gewoon thuis of op je werkplek en staat in verbinding met je teamleden middels een conferentie app.

Op de eventdatum verzamelen we met z’n allen in een conferentie app. Dit kan bijvoorbeeld uw eigen Microsoft Teams of Zoom omgeving zijn. Onze enthousiaste begeleider legt de game centraal uit, waarna de vooraf ingedeelde teams worden verdeeld over virtuele breakoutrooms. De deelnemers krijgen vervolgens 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk raadsels op te lossen. Deze variëren van makkelijk, medium en niet te hacken raadsels. Voor eventuele vragen tijdens dit superleuke online, en dus coronaproof uitje, is onze begeleider gedurende de game in de mainroom aanwezig.

Na 1,5 uur komen alle teams weer terug in de mainroom en maakt onze begeleider het winnende team bekend. Uiteraard is dit leuke online uitje af te sluiten met een virtuele borrel. Op aanvraag kunnen wij ook borrelboxen voor u verzorgen om het uitje helemaal compleet te maken.

Het online uitje Hackathon ONLINE is in Nederland alleen te boeken bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.

Voor meer informatie over dit online uitje corona proof surft u naar online uitje corona

online uitje corona online uitjes corona online uitje coronaproof online uitjes corona proof