vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Online teamuitje

Online teamuitje

Online teamuitje organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk- Events biedt een superleuk en laagdrempelig online teamuitje aan in de vorm van een Hackathon ONLINE.

Online teamuitje

Tijdens dit unieke uitje, wat volledig online vanuit je eigen werkplek kan worden georganiseerd, ga je in teamverband zoveel mogelijk raadsels oplossen. Hiermee kunnen punten en letters worden verdiend. De letters heb je weer nodig om in te vullen op een codelijst. Weet jouw team tijdens dit online uitje de gecodeerde tekst te kraken, dan verdien je nog eens 80 extra bonuspunten.

Hackathon ONLINE teamuitje vanuit Microsoft Teams of Zoom

Tijdens dit superleuke teamuitje verzamelen we met alle deelnemers in een conferentie app (bij voorkeur uw eigen Microsoft Teams of Zoom account) voor een welkomstwoord.

Daarna worden de teams verdeeld in virtuele breakoutrooms en kan de online game beginnen. Alle teams krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te verdienen. De opdrachten in deze game zijn zodanig gemaakt, dat de game voor iedereen leuk is om te spelen. Zo zijn er makkelijke, medium en niet te hacken raadsels. Antwoorden worden door de teamcaptains ingevoerd in een speciale GameApp.

Nadat de teams klaar zijn, komen de deelnemers terug in de mainroom en maken we het winnende team van dit virtuele uitje bekend. Misschien wordt jouw team wel bekroond met de titel "Beste Hackers Ooit".

Uiteraard kan dit online teamuitje afgesloten worden met een virtuele borrel. Op aanvraag kunnen wij ook borrelboxen verzorgen.

Het teamuitje Hackathon ONLINE is in Nederland alleen te boeken bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.

Voor meer informatie surft u naar online teamuitje

online teamuitje  online teamuitje corona  online teamuitjes coronaproof online teamuitjes corona proof