vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Online Teambuilding

Online Teambuilding

Online Teambuilding

Online teambuilding organiseren? Op zoek naar een online uitje? De corona crisis vraagt om aanpassingen in onze manier van werken. Met meer thuiswerkers en online meetings is het van belang dat uw medewerkers verbonden blijven met elkaar.

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events heeft een superleuk en laagdrempelig online teambuilding programma ontwikkeld, waarbij je in teamverband zoveel mogelijk raadsels gaat oplossen om uiteindelijk de code te kraken. Bij het programma Hackathon ONLINE werkt iedereen vanuit zijn / haar eigen werkplek, maar wel in teamverband. Dit leuke online teambuilding uitje wordt volledig georganiseerd en begeleidt vanuit een conferentie app zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom.

Na het welkomstwoord worden de teams verdeeld in virtuele breakoutrooms en kan de game beginnen. Onze begeleider is virtueel aanwezig in de mainroom voor eventuele vragen. Na 1,5 uur is het tijd om het winnende team van dit online teambuilding uitje bekend te maken. Welk team wordt bekroond met de titel "beste hackers ooit"? Uiteraard is het programma af te sluiten met een afsluitende virtuele borrel.

Naast onze populaire Hackathon ONLINE hebben wij ook nog een aantal andere programma's samengesteld, die u hieronder kunt terugvinden. Is teambuilding niet het hoofddoel, maar wilt u tijdens het vele thuiswerken uw deelnemers juist naar buiten hebben en in beweging brengen? Wellicht is dan het programma "Into Fresh Air" een leuk alternatief. 

Bekijk onze remote teambuilding games en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Featured Item Background

Ga online in teams de strijd aan met je collega's. Tijdens dit virtuele teambuilding programma probeer je zoveel mogelijk codes te kraken binnen 1,5 uur. Welk team mag zich de beste hackers noemen? Ideaal voor groepen van 25-1000 personen met thuiswerkende medewerkers. Opdrachten voor ieder niveau, dus iedereen kan meedoen. Fun verzekerd!

Ga individueel online de strijd aan met je collega's. Wilt u als bedrijf uw werknemers in beweging houden? Into Fresh Air nodigt uw werknemers uit naar buiten te gaan voor een leuke competitie. Na iedere afgelegde afstand verschijnt een vraag of raadsel op uw telefoon. Welke medewerker scoort de meest punten?

Weekendje Noordwijk en op zoek naar een leuke activiteit? Ontdek Noordwijk op een actieve manier met onze speciale game App en scoor zoveel mogelijk punten. Staan jullie aan het einde van het jaar bovenaan in de ranking?