online_teambuilding_remote_01
online_teambuilding_01
online_teambuilding_remote_02
Online Teambuilding

Online Teambuilding

Blijf verbonden en motiveer elkaar

De corona crisis vraagt om aanpassingen in onze manier van werken. Met meer thuiswerkers en online meetings is het van belang dat uw medewerkers verbonden blijven met elkaar.

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events heeft daarom een aantal unieke online teambuilding programma's samengesteld. Van een HackathONLINE, een teambuildingprogramma waarbij uw deelnemers vanuit huis maar toch in teamverband met elkaar verbonden blijven, tot enkele motiverende online games om uw mederwerkers gemotiveerd en in beweging te houden.

Bekijk onze remote teambuilding games en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
"24 minuten Team Race" is een uitdagend en leuk buitenspel, gebaseerd op de bekende autorace "24 uur van Le Mans! Ideaal om de vitaliteit van uw medewerkers te bevorderen!
Speel nu vanuit huis of je werkplek de "Online EscapeGame Penthouse Suite Noordwijk" en help John en Monica ontsnappen uit hun benarde situatie. Er is brand onstaan in de lobby van het hotel en jullie hebben 60 minuten de tijd om hen te bevrijden door vragen beantwoorden, puzzels en raadsels oplossen en opdrachten uitvoeren.
Meetings gaan soms langzaam van start. Het is lastig om anderen te benaderen als je ze niet kent. Maar interactie is het "geheime sausje" die het evenement echt nuttig maakt voor deelnemers. Wat als er een manier is om het evenement een kickstart te geven?
Ga individueel online de strijd aan met je collega's. Wilt u als bedrijf uw werknemers in beweging houden? Into Fresh Air nodigt uw werknemers uit naar buiten te gaan voor een leuke competitie. Na iedere afgelegde afstand verschijnt een vraag op uw telefoon. Welke medewerker scoort de meest punten?
Featured Item Background
Ga online in teams de strijd aan met je collega's. Tijdens dit virtuele teambuilding programma probeer je zoveel mogelijk codes te kraken binnen 1,5 uur. Welk team mag zich de beste hackers noemen? Ideaal voor groepen van 10-1000 personen met thuiswerkende medewerkers. Fun verzekerd!

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… maandag, 28 september 2015 14:47
    Fort Experience