vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Online teambuilding activiteiten

Online teambuilding activiteiten

Online teambuilding activiteit organiseren? Een van de leukste online teambuildingactiviteiten is ons online teambuilding game Hackathon ONLINE. Tijdens deze teambuilding activiteit ga je online, vanaf je eigen werkplek de uitdaging aan met je collega's. De online teambuilding activiteiten zijn dus 100% coronaproof, maar wel in teamverband.

Online teambuilding activiteiten tijdens de Hackathon ONLINE

De online teambuilding activiteiten in het programma Hackathon ONLINE bestaan uit diverse raadsels, die je in teamverband moet zien op te lossen. Met het oplossen hiervan kun je voor je team punten en letters verdienen. Voor ieder goed opgeloste raadsel kun je gedurende de gametijd 10, 20 of 30 punten verdienen voor je team. De verdiende letters moeten op een codelijst geplaatst worden. Als je voldoende letters hebt verzameld, kun je uiteindelijk een gecodeerde tekst ontcijferen. Lukt je dat? Dan verdien je nog eens 80 extra punten voor je team.

Online teambuilding activiteiten vanuit huis … Hoe werkt dit?

Hackathon ONLINE is een interactieve online spel, speciaal ontworpen voor bedrijven met thuiswerkers. Voor deze teambuilding game hoef je dus niet fysiek bij elkaar te komen, om gezamenlijk aan online teambuilding te werken. Je zit namelijk gewoon thuis of op je werkplek en staat in verbinding met je teamleden middels een conferentie app.

Op de eventdatum verzamelen we met z’n allen in een conferentie app. Dit kan bijvoorbeeld uw eigen Microsoft Teams of Zoom omgeving zijn. Onze enthousiaste begeleider legt de game centraal uit, waarna de vooraf ingedeelde teams worden verdeeld over virtuele breakoutrooms. De deelnemers krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk online teambuilding activiteiten ofwel raadsels op te lossen. Deze variëren van makkelijk, medium en niet te hacken raadsels. Voor eventuele vragen tijdens de game, is onze begeleider in de mainroom aanwezig.

Na 1,5 uur komen alle teams weer terug in de mainroom en maakt onze begeleider het winnende team bekend. Uiteraard is deze leuke game met online teambuilding activiteiten af te sluiten met een virtuele borrel. Op aanvraag kunnen wij ook borrelboxen voor u verzorgen om het uitje helemaal compleet te maken.

De online teambuilding activiteit Hackathon ONLINE is in Nederland alleen te boeken bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.

Voor meer informatie surft u naar online teambuilding activiteiten

online teambuilding activiteiten online teambuilding activiteit online teambuilding activiteit organiseren online teambuilding activiteit coronaproof