vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Online bedrijfsuitje

Online bedrijfsuitje

Online bedrijfsuitje organiseren? Eén van onze leukste online bedrijfsuitjes is de populaire Hackathon ONLINE. Tijdens dit leuke online programma, ga je vanuit je eigen werkplek, maar wel in teamverband, de strijd aan met je collega’s. Ben je met een grote groep? Dit online bedrijfsuitje is te boeken voor groepen van 15 – 1000 personen.

Hackathon ONLINE, het leukste online bedrijfsuitje

Los met je team zoveel mogelijk raadsels op en verdien punten voor je team. Naast punten, kun je bij iedere opdracht ook nog een letter verdienen, die je invult op een codelijst. Als je voldoende letters hebt verzameld, kun je uiteindelijk een gecodeerde tekst ontcijferen. Lukt je dat? Dan verdien je nog eens 80 extra punten voor je team.

Hoe werkt dit online bedrijfsuitje?

Er zijn veel online uitjes te boeken, maar vaak zijn dit “do it yourself” uitjes zonder begeleiding. Onze online uitjes worden van A tot Z begeleidt
Hackathon ONLINE is speciaal ontworpen voor bedrijven met thuiswerkers. Op deze manier bieden we een leuk online bedrijfsuitje, zonder dat deelnemers bij elkaar hoeven te komen.

Op de eventdatum verzamelen we met z’n allen in een conferentie app. Dit kan bijvoorbeeld uw eigen Microsoft Teams of Zoom omgeving zijn. Na het welkomstwoord door onze enthousiaste begeleider, worden de teams verdeeld over virtuele breakoutrooms en kan de game starten. De deelnemers krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk raadsels op te lossen. Deze variëren van makkelijk, medium en niet te hacken raadsels.

Na 1,5 uur komen alle teams weer terug in de mainroom en maken we het winnende team bekend. Uiteraard is dit leuke online bedrijfsuitje af te sluiten met een virtuele borrel. Op aanvraag kunnen wij ook borrelboxen voor u verzorgen om het uitje helemaal compleet te maken.

Het uitje Hackathon ONLINE is één van de leukste online bedrijfsuitjes en in Nederland alleen te boeken bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.

Voor meer informatie surft u naar online bedrijfsuitjes

online bedrijfsuitje online bedrijfsuitje corona online bedrijfsuitje coronaproof online bedrijfsuitjes corona proof