vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Over SPEV

Maak kennis met SPEV / Noordwijk Events

Organisatie- en Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is een dynamisch bedrijf dat sinds 1995 de organisatie en uitvoering verzorgt van bedrijfsuitjes, teambuildingprogramma's, personeelsuitjes -feesten, relatiedagen en familiebijeenkomsten. Naast onze standaardprogramma's maken wij ook programma's die volledig op uw wensen zijn afgestemd.

Indien gewenst verzorgen wij naast het activiteitenprogramma ook de catering en het vervoer per touringcar. Voor meerdaagse arrangementen kunnen wij ook de overnachtingen voor uw gezelschap regelen.

Waarom kiezen voor SPEV / Noordwijk Events?

VeBon
  • Sinds 1995 zijn wij een begrip langs de Nederlandse kust op het gebied van bedrijfsuitjes aan het strand. 
  • U heeft de keuze uit 20 vaste partner-strandpaviljoens.
  • Professionele en goed opgeleide begeleiding.
  • Lid van branchevereniging VeBON: bijzondere locaties, deskundige begeleiding, TÜV gecertificeerd, gekeurde materialen, veilig verzekerd.

Personeel

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events werkt met ervaren en enthousiaste instructeurs. Dit zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van deskundige begeleiding en optimale dienstverlening.

Catering

Ook hiervoor bent u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot netwerk van diverse toplocaties verspreid over heel Nederland. Van eenvoudig ingericht en informeel, tot zeer luxe accommodaties. De catering tijdens uw evenement kunnen wij compleet voor u verzorgen. Van een kopje koffie met gebak bij aankomst, drankjes tijdens uw evenement, lunches, picknicks, barbecues en buffetten. Op aanvraag kunnen wij ook themadiners voor u verzorgen, eventueel in combinatie met een themafeest. Of het nu gaat om een Family Party, Seventies Discoparty, African Party, Tropical Party, Moorddiner of Koningsspelen. Wij verzorgen het tot in de puntjes.

Arrangementen op maat

Heeft u wensen die afwijken van onze standaardprogramma's, een bijzondere doelstelling voor uw evenement, of wilt u de activiteiten afstemmen op een bepaald thema? Maak uw specifieke wensen kenbaar en wij verzorgen uw evenement graag op maat. Onze kennis en ervaring op het gebied van locaties, materialen, etc, staan borg voor een geslaagd en succesvol programma.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Onze klanten