online_teambuilding_remote_01
online_teambuilding_remote_02
online_teambuilding_01
Online Teambuilding

Plastic Mission Impossible

Algemeen

Vroeger de walvisjacht, maar nu is klimaatverandering, geluidsoverlast en plasticvervuiling een bedreiging voor deze zachtaardige reuzen. Red de walvissen van het plastic in zee tijdens deze leuke en educatieve online teambuilding game. Speel dit spel in teamverband en leer hoe.
Het is 2034, een walvis geheel verwikkeld met plastic is waargenomen. Helaas is de exacte locatie van de walvis is niet duidelijk. Een klein stukje plastic is teruggevonden dat de locatie van de walvis traceert.

Kerosine is schaars. De enige manier om de walvis te vinden is per zeilboot. Het is jouw taak om de walvis te vinden en te redden.

Waarom is het spel Plastic Mission Impossible leuk?

We zeilen veel op zee en komen steeds meer dieren verstrikt in plastic tegen. We willen op een ludieke manier het plastic probleem naar voren brengen en 3 simpele oplossing geven die jij morgen kan toepassen.
De game is enerzijds leuk om te doen, draagt bij aan de teambuilding binnen jullie bedrijf, en is daarnaast ook nog eens educatief.

Hoe werkt Plastic Mission Impossible?

Plastic Mission Impossible is een online teambuilding spel, dat samen op kantoor en / of op afstand kan worden gespeeld. Je hoeft hiervoor dus niet fysiek bij elkaar te zitten.

Het spel wordt gespeeld op de mobile telefoon via een speciale GameApp. De communicatie van de teamleden gebeurt met Zoom of Microsoft Teams, waardoor de game 100% corona proof is. Het competitieve spel kan dus altijd doorgaan, is leerzaam met een fun karakter.
Na de reservering ontvang je een uitgebreide uitleg en een evenement begeleider zal aanwezig zijn gedurende het spel.

In de prijs zit een video begeleiding gedurende het spel van 75 minuten. Tevens is inbegrepen 15 minuten durende video introductie van het spel met vragen en antwoorden.

Als opdrachtgever dient u zelf een Zoom of Microsoft Teams account hebben, en maakt u zelf een teamindeling indien nodig.  Teams zijn minimaal 4 en maximaal 7 personen.

De prijs is € 15,95 p.p. inclusief BTW.
Gesckikt voor groepen van 8 - 1000 personen
Naast bedrijven is deze game ook uitermate geschikt om met leerlingen op school te spelen. Voor schollen hebben we speciale tarieven.

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… maandag, 28 september 2015 14:47
    Fort Experience