Bouwen met bamboe

Algemeen

Op zoek naar een leuke, laagdrempelige teambuilding activiteit? Boek dan de onze samenwerkingsactiviteit "bouwen met bamboe". Na een introductie over het verbinden van bamboestokken met elastiek, kun je direct met je team aan de slag om met z’n allen tegelijk naar een eindresultaat te bouwen. Ideaal als vergaderbreak of korte teambuilding.

Bent u op zoek naar een leuke, laagdrempelige teambuilding activiteit? Boek dan de onze samenwerkingsactiviteit "bouwen met bamboe".

Na een introductie over het verbinden van bamboestokken met elastiek, kun je direct met je team aan de slag om met z’n allen tegelijk naar een eindresultaat te bouwen.

Een piramide, toren of brug bouwen? Met bamboe kan het! Bamboe leent zich perfect voor alle ruimtelijke bouwwerken!

Creatieve teambuilding
Omdat men bij deze activiteit alle kanten opkan qua constructie, leent het bouwen met bamboe zich erg goed voor creatieve teambuilding!

Heeft u een bepaald thema tijdens uw bijeenkomst? Uiteraard kunnen we hierop inhaken.
Verbinden, fusie van afdelingen, bruggen bouwen? Met het programma "bouwen met bamboe" kunnen de deelnemers hun creativiteit kwijt.

Na afloop van het bouwen met bamboe blijkt bijna altijd dat de teamgeest op een bijzondere manier is versterkt. Deelnemers leren samenwerken met natuurlijk materiaal, maar vooral ook met elkaar. Op een unieke en speelse wijze ervaren zij hoe binnen het samenwerkingsproces een groot saamhorigheidsgevoel ontstaat. Er ontstaat een mooi proces waarin ook de persoonlijke rollen duidelijk naar voren kunnen komen. Wie neemt de leiderschapsrol op zich? En hoe verloopt de communicatie? Bouwen met bamboe is hiermee een zeer waardevolle activiteit voor alle bedrijven of andere groepen.

Outdoor en indoor
Even lekker uitwaaien tijdens een intensieve vergaderdag of training? Bamboe bouwen, ook wel bamboestieken genoemd, is een ideale teambuilding activiteit voor op het strand of op een buitenterrein van uw vergaderlocatie.

Slecht weer of teambuilding in de winter? Het programma "bouwen met bamboe" is ook geschikt om in een zaal van uw vergaderlocatie te organiseren. Afhankelijk van de zaalgrootte kunnen we met zowel lange als korte bamboestokken werken. Ook binnen is deze activiteit dus zeer geschikt voor teambuilding of als vergaderbreak.

Duur ca. 1 - 1,5 uur.

Locatie

Locatie: Bamboe bouwen in teams kan op diverse locaties worden georganiseerd. Denk hierbij aan het strand of eigen terrein van een vergaderlocatie.

Kosten

Kosten: Kosten bamboe bouwen in teams
v.a. € 15,00 p.p. (sterk afhankelijk van het aantal personen)

Inclusief:
  • Alle benodigde materialen
  • Begeleiding
  • Organisatie en voorbereiding
Exclusief:
  • BTW
  • Reis- en transportkosten

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.