vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Groepsuitje strand

Groepsuitje strand

Groepsuitje strand organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 de specialist in de organisatie en uitvoering van actieve, sportieve en creatieve groepsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Onze groepsuitjes op het strand kenmerken zich door het recreatieve karakter, waardoor iedereen mee kan doen.

Groepsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Een groepsuitje strand kunt u in overleg met ons uiteraard helemaal zelf samenstellen. Activiteiten zoals vliegeren, powerkiten, brandingraften, brandingkanoen, maar ook de wat rustigere en deels creatieve strandactiviteiten zoals zandsculptuur bouwen, GPS strand- en duin wandeling zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden voor de invulling van uw groepsuitje strand. Daarnaast bieden wij ook een aantal leuke stranduitjes voor groepen van 30-100 personen

Groepsuitje strand op diverse locaties

Door onze jarenlange ervaring in de organisatie van groepsuitjes op het strand, hebben wij een netwerk van ca. 20 partner strandpaviljoens opgebouwd, van waaruit wij onze groepsuitjes op het strand kunnen organiseren. Van eenvoudige gezellige strandpaviljoens tot luxe lounge achtige beachclubs. Voor iedere groep en ieder budget hebben wij wel een passende locatie.

Onze groepsuitjes zijn te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.
Heeft u zelf een andere locatie of paviljoen in gedachten voor uw groepsuitje strand? Laat het ons weten! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw groepsuitje strand op de door u gewenste locatie te organiseren.

Informatie en suggesties groepsuitje strand

Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het groepsuitje op het strand dat het beste bij uw personeel past. Evenementenbureau SPEV/ Noordwijk Events heeft het ideale bedrijfuitje op het strand voor u. Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog voor meer informatie over onze verschillende arrangementen voor uw groepsuitje op het strand naar telefoonnummer: 0252-340 885. Onze medewerkers helpen u graag met de organisatie van een geslaagd groepsuitje op het strand.

Voor meer informatie en prijzen, zie groepsuitje strand