volleybal
vliegeren
brandinraften-2
brandingkanoen
zeskamp
Corona proof

Corona proof

VANAF 1 juni 2020 VERZORGEN WIJ 1,5 METER EVENEMENTEN VOOR GROEPEN.

Nu de overheid versoepelingen heeft aangekondigd, mogen wij, uiteraard rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, weer activiteiten op en rondom het strand aanbieden.

Dit betekent dat we vanaf 1 juni groepen weer groepen mogen ontvangen.

Wij hebben de afgelopen periode gebruikt om een groot deel van onze activiteiten en workshops “corona proof” te maken, zonder dat het de beleving en groepsgevoel aantast.

Met slechts kleine aanpassingen kunnen we hierdoor een breed aanbod aan activiteiten bieden voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vergaderbreaks en teambuilding uitjes.

Daarnaast hebben wij een aantal unieke programma’s ontwikkeld met als thema “online teambuilding voor bedrijven”, welke geschikt zijn voor groepen van 10 – 1000 personen.

Op zoek naar een leuk en veilig uitje tijdens de 1,5 meter samenleving? Laat u verrassen en kijk alvast op corona proof uitjes of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

contact opnemen

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… maandag, 28 september 2015 14:47
    Fort Experience