vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Strandactiviteiten
Featured Item Background

E-scooter tour Noordwijk Speciaal

Algemeen

E-scooter Noordwijk? Huur een elektrische E-scooter en maak met je collega's of vrienden geruisloos een tour langs de mooiste plekjes van de Bollenstreek. De Boulevard van Noordwijk, de duinen en de bloemenvelden. Het zit er allemaal in. Fun verzekerd!

E-scooter tour Noordwijk, duinen en bollenstreek

E-scooter Noordwijk? Huur een elektrische E-scooter) en maak met je collega's of vrienden geruisloos een tour langs de mooiste plekjes van de Bollenstreek. De Boulevard van Noordwijk, de duinen en de bloemenvelden. Het zit er allemaal in. Deze tour met een hoge "wow" en "fun" factor staat garant voor een heerlijke middag in de buitenlucht en is dus ook 100% coronaproof!

Wat is een E-scooter?

Een E-scooter is een 100% elektrisch aangedreven scooter met een stoere uitstraling. De vette dikke banden, hoge spiegels en kleurrijke spatborden hebben wel iets van een Harley Davidson, echter zonder ronkende motor. Met een E-scooter tour draag je dus ook nog eens bij aan een schonere samenleving. "Go green" en huur onze elektrische scooters!

Bij ontvangst op onze startlocatie staan onze kleurrijke E-scooters al op een rij voor jullie klaar. Na een korte uitleg over de werking van deze 100% elektrisch aangedreven scooter, kan de tour beginnen. Kies jij voor een blauwe, groene, rode, oranje, gele of roze e-scooter? Met al die kleurtjes zullen jullie in ieder geval nagekeken worden als jullie over de boulevard van Noordwijk aan Zee rijden.

E-scooter tour Noordwijk. De route.

Deze superleuke E-scooter tour leidt je over de gezellige boulevard van Noordwijk. Ook de duinen en de bloemenvelden van de Bollenstreek maken deel uit van deze leuke route. De route kun je vooraf op je mobiel downloaden, waarna je je mobiel in de telefoonhouder plaatst, die iedere e-scooter standaard heeft. Tijdens dit uitje kun je dus op een veilige manier genieten van de omgeving en elkaar. Daarnaast kom je onderweg diverse horecalocaties tegen, waar je een stop kunt maken om een drankje te drinken.

Wil je de route niet rijden? Ook prima! Je hebt de E-scooters tijdens dit uitje een dagdeel tot je beschikking, zodat je ook zelf jullie route kunnen bepalen.

De E-scooter tour Noordwijk is een ideale activiteit als bedrijfsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, personeelsuitje.
Maar ook als vrijgezellenuitje is dit een ideale activiteit. Of tijdens een vriendenuitje, meidenweekend, familie-uitje of gewoon met z’n tweeën tijdens een weekendje weg in Noordwijk aan Zee.

Boek nu online jullie E-scooter uitje Noordwijk via E-chopperhurennoordwijk.nl

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.