vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Brandingraften

Brandingraften

Brandingraften in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al 20 jaar brandingraften vanaf diverse stranden langs de Nederlandse kust.

Brandingraften bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Met op iedere raft een eigen instructeur, stapt u na een uitgebreide instructie over het brandingraften met maximaal 8 personen in een van onze rafts. Voordat u instapt, hebben we ons natuurlijk omgekleed in een wetsuit en beschikt iedere deelnemer over een zwemvest en helm. Vervolgens leer je tijdens het brandingraften om als team samen te werken en door de branding van de Noordzee te komen. Als dat lukt, kun je je als team met de raft over de golven terug laten surfen naar de kant.

Uiteindelijk werken we tijdens het brandingraften naar een afsluitende race om de boei, die net achter de branding ligt. Met alle teams tegelijk, rennend met de raft vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terugsurfen naar de koppositie, en dan de finish... welke vrienden, collega's of klanten werken het beste samen?

Brandingraften ... voor wie en op welke locatie
Brandingraften is de perfecte uitdaging voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende activiteit. Het is leuk, voor iedereen te doen die kan zwemmen. Brandingraften leent zich daarom voor verschillende bijeenkomsten zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, vergaderbreak of als teambuilding activiteit op de Noordzee.

Het brandingraften is aan te vullen met vrijwe al onze overige strandactiviteiten. Vraag naar de mogelijkheden.
De activiteit brandingraften kunnen wij aanbieden op de stranden van o.a. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Voor info en prijzen, zie brandingraften