zeskamp
brandinraften-2
volleybal
brandingkanoen
vliegeren
Brandingraften

Brandingraften

Brandingraften in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al 20 jaar brandingraften vanaf diverse stranden langs de Nederlandse kust.

Brandingraften bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Met op iedere raft een eigen instructeur, stapt u na een uitgebreide instructie over het brandingraften met maximaal 8 personen in een van onze rafts. Voordat u instapt, hebben we ons natuurlijk omgekleed in een wetsuit en beschikt iedere deelnemer over een zwemvest en helm. Vervolgens leer je tijdens het brandingraften om als team samen te werken en door de branding van de Noordzee te komen. Als dat lukt, kun je je als team met de raft over de golven terug laten surfen naar de kant.

Uiteindelijk werken we tijdens het brandingraften naar een afsluitende race om de boei, die net achter de branding ligt. Met alle teams tegelijk, rennend met de raft vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terugsurfen naar de koppositie, en dan de finish... welke vrienden, collega's of klanten werken het beste samen?

Brandingraften ... voor wie en op welke locatie
Brandingraften is de perfecte uitdaging voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende activiteit. Het is leuk, voor iedereen te doen die kan zwemmen. Brandingraften leent zich daarom voor verschillende bijeenkomsten zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, vergaderbreak of als teambuilding activiteit op de Noordzee.

Het brandingraften is aan te vullen met vrijwe al onze overige strandactiviteiten. Vraag naar de mogelijkheden.
De activiteit brandingraften kunnen wij aanbieden op de stranden van o.a. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Voor info en prijzen, zie brandingraften

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Onlangs hebben we een teambuilding zandsculptuur bouwen in teams laten organiseren door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events. We waren heel tevreden over het event. Score 9/10 op alle punten. Bedankt voor uw prima begeleiding. Ook de foto’s hebben we goed ontvangen,… vrijdag, 15 mei 2015 20:58
    Zandsculptuur bouwen