vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Boksclinic Noordwijk

Boksclinic Noordwijk

Boksclinic Noordwijk boeken? O.l.v. een ervaren boks instructeur maakt u tijdens een 1 tot 1 1/2 uur durende boksclinic kennis met deze uitdagende activiteit. Een boksclinic is een ideale activiteit om een congres, vergadering of training, die u in Noordwijk organiseert, te onderbreken.

Boksclinic Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

De boksclinic Noordwijk van Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is uniek. We boksen namenlijk "met behoud van hersencellen", dus zonder echt fysiek contact. Alleen de lusten en niet de lasten van blauwe ogen of gekneusde ribben. Blessurevrij en in combinatie met elementen uit zelfverdedigingsporten.

De boksclinics zijn in Noordwijk te boeken als onderdeel van een bedrijfsuitje, als vergaderbreak of als vrijgezellenuitje. Onze instructeurs haken uiteraard feilloos in op de doelstelling van de clinic.

De boksclinic kunnen wij, naast Noordwijk, op iedere gewenste (vergader)locatie in deze regio aanbieden. Bij slecht weer volstaat een zaal op uw vergaderlocatie. Nog leuker is het om de boksclinic lekker in de buitenlucht te geven, bijvoorbeeld op het strand van Noordwijk, in de duinen of op het buitenterrein van uw vergaderlocatie.

Voor meer informatie en prijzen, zie boksclinic Noordwijk