kampvuur
weekendje_weg_001
weekendje_weg_003
Weekendje Weg

Weekendje Weg

Weekendje weg met het bedrijf? Even weg uit de hectiek van alle dag? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert het! Wat dacht u ervan om als bedrijfsuitje een weekend door te brengen in de Belgische Ardennen of in Limburg en te genieten van de mooie omgeving, avontuurlijke activiteiten en BBQ bij het knisperende kampvuur? Of wilt u liever met uw bedrijf een weekendje weg aan het strand? Lekker relaxed met de voeten in het zand bij een van onze 20 partner-strandpaviljoens meedoen aan diverse sportieve, recreatieve en creatieve strandactiviteiten. Uiteraard afgesloten met een heerlijke BBQ bij ondergaande zon en eventueel tropical party met DJ.
De topper als het gaat om een Adventure weekendje Ardennen vol actie, avontuur en ontspanning voor groepen vanaf 10 personen. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg in het kader van teambuilding!

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Onlangs hebben we een teambuilding zandsculptuur bouwen in teams laten organiseren door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events. We waren heel tevreden over het event. Score 9/10 op alle punten. Bedankt voor uw prima begeleiding. Ook de foto’s hebben we goed ontvangen,… vrijdag, 15 mei 2015 20:58
    Zandsculptuur bouwen