brandingraften
volleybal
vliegeren
strandzeskamp
Strandactiviteiten
Featured Item Background

Strandzeskamp Teambuilding aan de Vloedlijn 30-350 personen Speciaal

Algemeen

Ga de strijd aan met je collega's tijdens deze superleuke teambuilding strandzeskamp op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. In teams van 6-10 personen strijdt u tijdens dit bedrijfsuitje strand op diverse onderdelen om de hoogste eer. Fun verzekerd!

Ga de strijd aan met je collega's tijdens deze superleuke teambuilding strandzeskamp op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden (andere stranden op aanvraag). In teams van 6-10 personen strijdt u tijdens dit bedrijfsuitje strand op diverse onderdelen om de hoogste eer. Fun verzekerd!

De middag start met een ontvangst in één van onze vele partner-strandpaviljoens. Onder het genot van een drankje op het zonnige terras legt onze enthousiaste begeleider het programma uit, waarin samenwerken en competitie centraal staan. Voordat we met de strandzeskamp beginnen, organiseren we een mini-beachvolleybal toernooi als warming up voor de zeskamp. Na een middag vol actie op het strand sluiten we de middag af met een borrel en gezellige barbecue in het strandpaviljoen.

Stel zelf uw strandzeskamp samen
Een strandzeskamp kunt u qua zeskamp onderdelen helemaal zelf samenstellen. Uiteraard hangen de prijzen af van een strandzeskamp af van de groepsgrootte en het beschikbare budget.

Om het u makkelijk te maken hebben wij voor u een basis strandzeskamp samengesteld, welke is uit te breiden met andere zeskamp onderdelen.

Beachvolleybal
De strandsport bij uitstek. Op het volleybalveld strijden twee teams van 6 personen tegen elkaar. De recreatieve regels gelden en als de speeltijd verstreken is wordt gekeken welk team de meeste punten heeft gescoord.

Wereldballenrace
Dit is een spel waarbij tactiek en strategie belangrijke onderdelen vormen. Het is de bedoeling dat één persoon op de grote bal van twee meter doorsnede gaat zitten. De andere mensen uit het team leggen een parcours af met de bal, waarbij de persoon die op de bal zit er niet af glijdt. Snelheid is vereist, maar ook oplettendheid, concentratie en goede samenwerking. Alleen daarmee kan de snelste tijd geboekt worden.

6 persoons loopski's & Skippytrain
Met z'n zessen een parcours afleggen met 6 persoons loopski's, fun verzekerd! De juiste strategie en teamwork is zeer belangrijk om een snelle tijd te kunnen scoren.
Vervolgens met z'n allen op de skippyslang. De skippybal kennen wij allemaal, maar de skippytrain is een nog onbekende attractie. Op de skippytrain stuiteren zes teamleden op een grote opgeblazen balk zo snel mogelijk heen en weer op een traject. Welk team weet tegelijkertijd te stuiteren om zodoende als eerste de finishlijn te behalen.

Disc Golf estafette
Disc golf is de frisbee variant van golf. Het doel van dit spel is om in estafettevorm zoveel mogelijk discs in de target te werpen, uiteraard vanaf verschillende afstanden.

Bounceball / knotshockey
Een heerlijk spel om je eens goed uit te leven. Het spel heeft veel weg van hockey maar de bal is een stuk lichter en zachter. Bovendien zijn de sticks voorzien van een dikke laag schuimrubber. Met 2 doeltjes, 12 bouncesticks, 1 bal en 6 spelers per team speelt u een snel en enerverend spel.

Touwtrekken
Welk team is het sterkst? Daar gaat het om tijdens het traditionele touwtrekken. Het team dat 't voor elkaar krijgt om als eerste het midden van het touw over de pion heen te trekken mag zichzelf de sterkste noemen, en dus de winnaar. Er wordt gespeeld om "the best of three"

Overige mogelijke zeskamp onderdelen zonder meerprijs:
 • katapult bouwen en schieten
 • mega jenga
 • Chinese tangram puzzel
 • spinnenweb

Overige mogelijke zeskamp onderdelen met meerprijs:
 • Levend tafelvoetbal spel
 • Gladiatoren spel
 • Bungeerun
 • meer onderdelen op aanvraag

Programma

Programma: Voorbeeldprogramma (tijden zijn indicatief)
13.30 ontvangst bij het paviljoen met koffie/thee/fris
13.45 welkomstwoord door onze coördinator
14.00 beachvolleybal toernooi
15.30 pauzedrankje (non alcohol) bij het paviljoen
16.00 strandzeskamp “Teambuilding aan de Vloedlijn”
17.30 aanvang borrel, prijsuitreiking en aansluitende BBQ

Locatie

Locatie: De strandzeskamp is te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.

Op deze locaties werken wij nauw samen met diverse partner-strandpaviljoens voor de invulling van de catering.

Heeft u een andere locatie in gedachten? Wij bekijken graag de mogelijkheden om onze activiteiten aan te bieden op de door u gewenste locatie.

Kosten

Kosten: Kosten strandzeskamp "Teambuilding aan de Vloedlijn"
Indicatieprijs strandzeskamp € 35,00 p.p. (prijs is gebaseerd op 50 personen en sterk afhankelijk van het aantal personen)

Inclusief:
 • Alle benodigde materialen
 • Op- en afbouw onderdelen
 • Begeleiding op alle onderdelen
 • Vergunning strand
 • Verzekering deelnemers (VeBON)
 • Wedstrijdschema's
 • Organisatie en voorbereiding
Exclusief:
 • BTW
 • Catering
 • Reis- en transportkosten
Catering / overige (prijzen zijn afhankelijk van het paviljoen)
 • Ontvangst koffie/thee/fris v.a. € 2,25
 • Lunch v.a. € 10,00
 • BBQ zonder drankjes v.a. € 17,00
 • BBQ met drankuitkoop v.a. € 34,00
 • Consumptiemunten v.a. € 2,25
 • DJ v.a. € 400,00
Bijzonderheden:
 • minimaal 30 personen, max. 350 personen
 • op de do/vr/za in mei, juni, augustus en september kunnen hogere minimum aantallen gelden
 • de strandzeskamp is (tegen meerprijs) uit te breiden met o.a. levend tafelvoetbalspel, gladiatorenspel, bungeerunbaan

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Reacties

Beoordeel deze activiteit

Programma: 84% - 2 stem(men)
Begeleiding: 95.5% - 2 stem(men)
Prijs / Kwaliteit: 96.5% - 2 stem(men)
Veiligheid: 83.5% - 2 stem(men)

Beoordeling

Strandzeskamp Teambuilding aan de Vloedlijn 30-350 personen

Strandzeskamp Teambuilding aan de Vloedlijn 30-350 personen

Ga de strijd aan met je collega's tijdens deze superleuke teambuilding strandzeskamp op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. In teams van 6-10 personen strijdt u tijdens dit bedrijfsuitje strand op diverse onderdelen om de hoogste eer. Fun verzekerd!
Ga de strijd aan met je collega's tijdens deze superleuke teambuilding strandzeskamp op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. In teams van 6-10 personen strijdt u tijdens dit bedrijfsuitje strand op diverse onderdelen om de hoogste eer. Fun verzekerd!
90 out of 100 with 8 ratings

4 reacties

 • Reactielink Cargill Cocoa Chocolate - 120 personen woensdag, 07 januari 2015 12:23 Geplaatst door Cargill Cocoa Chocolate - 120 personen

  Onze beoordeling over het geheel is een absolute 9, we waren zeer enthousiast over de verschillende spellen en de zeer enthousiaste begeleiding. Ook het geduld van degene die ons bij het hotel kwam ophalen is te prijzen, doordat de vergadering laat was afgelopen en de mensen nog moesten omkleden duurde het verzamelen wat langer.

 • Reactielink BioDetection Systems - 30 personen woensdag, 07 januari 2015 11:49 Geplaatst door BioDetection Systems - 30 personen

  Op 18 juni hebben wij een stranduitje (strandzeskamp) laten organiseren bij paviljoen De Koele Costa Noordwijk. Het was een superleuk uitje, goed georganiseerd en het weer zat ook heerlijk mee! Top dag gehad! Gr. Irene

 • Reactielink Total - 40 personen woensdag, 07 januari 2015 11:46 Geplaatst door Total - 40 personen

  Tijdens onze meeting in het Radisson Blu Palace Hotel hebben wij door SPEV / Noordwijk-Events een teambuilding programma op het strand laten organiseren. Professioneel opgezet, voldoende en vriendelijke begeleiding, flexibiliteit bij wijziging programma (inkorten).! Gr. Ilona

 • Reactielink Basisschool De Duinroos woensdag, 07 januari 2015 10:20 Geplaatst door Basisschool De Duinroos

  Het hele team was enorm enthousiast! Het hielp erg mee dat het zonnetje volop scheen, waardoor het een prachtige dag was om op strand te zijn. Maar ook de spellen, de vriendelijke begeleiding en de uitstekend verzorgde catering waren goed geregeld.

  Het was ook erg prettig dat er regelmatig een moment in het programma was, waarop het hele team bij elkaar kwam voor een drankje/hapje.
  Wij vonden het een aanrader! Bedankt! Gr. Esther

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

 • Vrijdag 25 September een geweldig leuk personeelsuitje gehad op het Forteiland IJmuiden met ons 35 personen tellende Barts team ! Naast het geweldige weer dat we hadden hebben de instructeurs ons weer fantastisch vermaakt deze dag. We hebben enorm gelachen… maandag, 28 september 2015 14:47
  Fort Experience