vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Zandvoort

Bedrijfsuitje Zandvoort organiseren? Het strand van Zandvoort is de ideale plek voor bedrijfsuitjes. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert al zo'n 20 jaar bedrijfsuitjes in Zandvoort. Boek hier het leukste bedrijfsuitje in Zandvoort!

Bedrijfsuitje Zandvoort bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Een bedrijfsuitje Zandvoort georganiseerd door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events staat garant voor een geslaagd stranduitje. Met onze 20 jaar ervaring in de organisatie van bedrijfsuitjes in Zandvoort, de speciaal voor uitjes geselecteerde paviljoens, de professionele begeleiding en een breed aanbod aan strandactiviteiten zijn wij in staat uw bedrijfsuitje tot een uitje te maken waar nog lang over nagepraat gaat worden. Bovendien zijn alle deelnemers, tijdens een door ons georganiseerd bedrijfsuitje Zandvoort, verzekerd tijdens de activiteiten. Een veilig gevoel dus.

Keuze uit diverse strandpaviljoens
Een bedrijfsuitje Zandvoort kan door ons georganiseerd worden vanuit diverse strandpaviljoens, waar wij al jarenlang een goede samenwerking mee hebben. Vanuit deze locaties, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een goed verzorgd bedrijfsuitje Zandvoort. Strandactiviteiten, goed verzorgde barbecues en alle ingrediënten voor een spetterende feestavond! Met één telefoontje organiseren wij uw bedrijfsuitje Zandvoort van A tot Z!

Ruime keuze uit diverse strandactiviteiten
Uw bedrijfsuitje Zandvoort kan uit één strandactiviteit bestaan, maar ook uit een mix van diverse activiteiten zoals powerkiten,vliegeren, beachvolleybal, knotshockey, brandingraften, branding kajakken, zandsculptuur bouwen, en nog veel meer. Ook een strandzeskamp behoort tot de mogelijkheden tijdens een bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort.

BBQ en feestavond
Uiteraard mag ook een afsluitende BBQ en/of feestavond met DJ niet ontbreken tijdens uw bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort. De geur van het vlees op de barbeque ruikt u al op het terras en al snel kan een ieder zijn bord vullen met lekkernijen van de barbeque. Het kundige personeel en de beste ingrediënten staan garant voor een smaakvol en vers buffet.

Neem nu telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0252-340 885 of vraag online een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsuitje Zandvoort.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje Zandvoort