zeskamp
vliegeren
volleybal
brandingkanoen
brandinraften-2
Bedrijfsuitje vliegeren

Bedrijfsuitje vliegeren

Bedrijfsuitje vliegeren? Wij zijn specialist in bedrijfsuitjes vliegeren op het strand van Noordwijk, katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Wij bieden de leukste bedrijfsuitjes aan met vliegeren als hoofdactiviteit of vliegeren als onderdeel van uw bedrijfsuitje of vergaderbreak op het strand.

Bedrijfsuitje vliegeren bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Laat je meesleuren door het zand of probeer juist de vlieger met meerdere personen in bedwang te houden. Als het meezit kun je tijdens het bedrijfsuitje vliegeren jezelf mee laten liften door de wind en sprongen te maken.

Het bedrijfsuitje vliegeren is een laagdrempelige activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Wij beschikken over vliegers van 80 cm - 4,5 meter en nemen altijd verschillende formaten vliegers mee. Het vliegeren is  tijdens een bedrijfsuitje op het strand uit te breiden met diverse andere activiteiten zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, branding raften, brandingkanoen, gps wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi met een solextocht, mountainbike tocht of minder actieve activiteit als schilderen in teams, percussie workshop behoort tot de mogelijkheden.

Strandpaviljoens, locaties en catering
Een bedrijfsuitje vliegeren kan aangeboden worden op diverse stranden. Op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden zijn wij vaste partner van een ca. 20 strandpaviljoens, die de catering kunnen verzorgen tijdens uw bedrijfsuitje vliegeren. Een koffie/thee ontvangst, lunch, afsluitende BBQ? U zegt het maar! Wij organiseren uw bedrijfsuitje vliegeren tot in de puntjes.

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden van een bedrijfsuitje vliegeren via telefoonnummer 0252-340885 of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heeft u de gewenste informatie voor uw bedrijfsuitje vliegeren.

Voor meer informatie en prijzen, zie bedrijfsuitje vliegeren

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Laatste reactie

  • Onlangs hebben we een teambuilding zandsculptuur bouwen in teams laten organiseren door Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events. We waren heel tevreden over het event. Score 9/10 op alle punten. Bedankt voor uw prima begeleiding. Ook de foto’s hebben we goed ontvangen,… vrijdag, 15 mei 2015 20:58
    Zandsculptuur bouwen