vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand organiseren? Voor een spetterend bedrijfsuitje op het strand bent u bij Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar organiseren wij de allerleukse bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Bedrijfsuitje strand bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is al sinds 1995 de specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand met de meest actieve, creatieve, originele en uitdagende strandarrangementen voor verschillende groepen mensen.

Onze bedrijfsuitjes op het strand kunnen door u zelf worden samengesteld uit een legio aan strandactiviteiten. Met een bedrijfsuitje op het strand kunt u uw medewerkers binnen uw bedrijf belonen voor hun inzet, of bijvoorbeeld werken aan motivatie door middel van teambuilding activiteiten. Door uw medewerkers te belonen met een bedrijfsuitje op het strand zal een positievere sfeer ontstaan op de werkvloer. Wat dacht u van onze stranduitjes voor groepen van 30-100 personen? Of ons populaire Beach & Sea keuzeprogramma, geschikt voor groepen van 60-400 personen?

Bedrijfsuitje strand op diverse locaties

Onze bedrijfsuitjes op het strand zijn o.a. te boeken in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden.
Heeft u een andere locatie in gedachten voor uw bedrijfsuitje strand? Vraag het ons! Wij bekijken graag de mogelijkheden om uw bedrijfsuitje op het strand te organiseren op de door u gewenste locatie.

Wilt u uw personeel verrassen met een fantastisch bedrijfsuitje op het strand, bekijk dan eens onze stranduitjes. Wij bieden bedrijfsuitjes op het strand aan met onder andere vliegeren, beachvolleyballen, brandingkanoën, raften, mountainbiken en nog veel en veel meer.

Informatie en suggesties bedrijfsuitje strand

Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het bedrijfsuitje op het strand dat het beste bij uw personeel past. Evenementenbureau SPEV/ Noordwijk Events heeft het ideale bedrijfuitje op het strand voor u. Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen. Bel dus vandaag nog voor meer informatie over onze verschillende arrangementen voor uw bedrijfsuitje op het strand naar telefoonnummer: 0252-340 885 en bezorg uw personeel of relaties een spetterend bedrijfsuitje op het strand.

Kijk hier voor meer informatie en prijzen over bedrijfsuitje strand