vlieger-bouwen.jpg
zeskamp.jpg
terras.jpg
001-brandingraften.jpg
002-strandzeskamp.jpg
003-autorally.jpg
004-volleybal.jpg
sloepentocht_002.jpg
Bedrijfsuitje powerkiten

Bedrijfsuitje powerkiten

Bedrijfsuitje powerkiten? Powerkiten ofwel 2 lijns vliegeren is op dit moment een van de populairste strandactiviteiten tijdens een bedrijfsuitje! Tevens is het powerkiten ook als losse activiteit te boeken, bijvoorbeeld als vergaderbreak, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Een bedrijfsuitje powerkiten is te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Bedrijfsuitje powerkiten bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ervaar de kracht van de elementen tijdens een bedrijfsuitje powerkiten. Laat je meesleuren door het zand of probeer juist de vlieger met meerdere personen in bedwang te houden. Als het meezit kun je tijdens het bedrijfsuitje powerkiten jezelf mee laten liften door de wind en sprongen te maken.
Tijdens het bedrijfsuitje powerkiten krijgt u na ontvangst in een van onze strandpaviljoens een korte instructie over de te gebruiken kites, waarna u gaat kennismaken met het spectaculaire 2 lijns powerkiten.

Powerkiten voor iedereen
Het bedrijfsuitje powerkiten is een laagdrempelige activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Wij beschikken over vliegers van 80 cm - 4,5 meter en nemen altijd verschillende formaten mee. Hierdoor kan iedereen deelnemen aan deze fantastische strandactiviteit.

Powerkiten i.c.m. andere strandactiviteiten
Een bedrijfsuitje powerkiten is uit te breiden met diverse andere activiteiten zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, branding raften, brandingkanoen en nog veel meer, waardoor eenn volledig middag- of dagprogramma mogelijk is.  Zelfs een combi met een solextocht, mountainbike tocht of minder actieve activiteit als schilderen in teams, percussie workshop behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van bedrijfsuitjes met powerkiten als onderdeel van een stranduitje. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0252-340885 of vraag een vrijblijvende offerte op voor een bedrijfsuitje powerkiten.

Voor meer info en prijzen, zie bedrijfsuitje powerkiten